Gan Rugs Abstract Canevas Vloerkleed

By Charlotte Lancelot

Omschrijving

Het Gan Rugs Abstract Canevas Vloerkleed is een ontwerp van Charlotte Lancelot. Dit handgemaakte vloerkleed heeft een prachtig patroon van kruisjes. De zachte basis is geperforeerd en verweven met gekleurd wollen draad. Het unieke design zorgt voor een frisse en plezierige omgeving, ontworpen voor het creëren van de perfecte atmosfeer in iedere ruimte. Het moderne vloerkleed wordt met de hand gemaakt in India en bestaat uit scheerwol en schuimrubber. Scheerwol is wol van de allerbeste kwaliteit, omdat het afkomstig is van de eerste scheerbeurt van een schaap. Hierdoor is de wol extra zacht, soepel én sterk. Bij het ontwerpen van het kleed heeft designer Charlotte Lancelot het kleed aangepast op het vermogen van de ambachtsman en de werkomstandigheden, om betrokkenheid te tonen voor hun welzijn. Het vloerkleed wordt dus gegarandeerd gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden! Het kleed is verkrijgbaar in twee gekleurde patronen en twee formaten: M (b. 170 x l. 240 cm.) en L (b. 200 x l. 300 cm.).

Het Abstract Canevas Vloerkleed wordt gefabriceerd door Gan Rugs en is ontworpen door Charlotte Lancelot. Charlotte Lancelot is geboren in Brussel, waar ze in 2003 afstudeerde aan de La Cambre. In 2012 kreeg haar Canevas collectie bestaande uit kleden, poefs en kussens vorm bij Gan Rugs. Haar werk kenmerkt zich door een emotionele band met dagelijkse objecten. Daarnaast ligt haar interesse en focus op ecologie en de modernisering van oude technieken die de levensomstandigheden van de ambachtslieden verbeteren.

Gan Rugs Abstract Canevas Vloerkleed


✓ Patroon bestaande uit kleine kruisjes
✓ Handgemaakt in India
✓ Materiaal: 100% zuivere scheerwol en schuimrubber
✓ Afmeting: b. 300 x d. 200 cm.
✓ Design: Charlotte Lancelot

Vragen over het Abstract Canevas Vloerkleed van Gan Rugs?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Gan Rugs Abstract Canevas Vloerkleed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Charlotte Lancelot
Garantie 2 jaar
Merk Gan Rugs

Abstract Canevas Zilver

b. 170 x 240 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.239

Abstract Canevas Houtskool

b. 170 x 240 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.239

Abstract Canevas Zilver

b. 200 x l. 300 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 3.267

Abstract Canevas Houtskool

b. 200 x l. 300 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 3.267

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit