Fritz Hansen Lune Bank

By Jaime Hayon

Omschrijving

De Fritz Hansen Lune Bank is een ontwerp van Jaime Hayon. ‘Lune’ is een Deens woord dat zowel een verwijzing is naar een temperatuur als naar een gevoel van comfort. Twee betekenissen die deze warme en comfortabele bank precies omvatten. Het design komt met haar ronde, zachte vormen onmiskenbaar voort uit het ontwerp van de Fri en Ro Fauteuil die de Spaanse Jaime Hayon eerder voor Fritz Hansen ontwierp. De karakteristieke bank is dan ook perfect met deze fauteuils te combineren, maar staat ook prachtig op zichzelf in haast ieder interieur.

Een andere belangrijke eigenschap van de Lune Bank is het hoge zitcomfort. Dit wordt bereikt door de keuze voor bijvoorbeeld fijne katoenen stoffen maar ook zeker door de manier waarop de bank is opgebouwd. De zitkussens bestaan uit vier lagen van verschillende materialen; een ondersteunende boordband, een kussen van schuim met bovenop een laag veren bekleed met katoen of leder. Dit alles zorgt voor een comfort dat u meteen voelt wanneer u plaats neemt op de Lune.

Lune is een modulaire bank. Dit betekent dat u verschillende elementen van de bank kunt combineren om zo tot uw perfecte Lune Bank te komen; van een twee-zits tot een zes-zits en met of zonder hoek of lang lounge element. Daarnaast heeft u keuze uit aluminium of eiken poten en een veelvoud aan bekleding. Een aantal uitvoeringen kunt u direct bestellen. Het betreft een drie-zits in zwart klassiek leer met aluminium poten en vier banken die zijn uitgevoerd met stoffen die de designer speciaal bij de Lune Bank heeft uitgekozen; een tweezits in Eucalyptus met eiken poten, twee driezits in Gingersnap oranje/rood en Blueberry blauw met aluminium of eiken poten en een driezits met lounge element in Indigo blauw met tevens eiken of aluminium poten. Wenst u een andere uitvoering? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact op met MisterDesign.

Fritz Hansen Lune Bank


✓ Modulaire bank
✓ Hoog comfort
✓ Geïnspireerd op de Fri en Ro Fauteuil
✓ Keuze uit een veelvoud aan stoffen
✓ Designer: Jaime Hayon

Vragen over de Lune Bank van Fritz Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fritz Hansen Lune Bank.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Jaime Hayon
Garantie 5 jaar
Merk Fritz Hansen
Diepte / Lengte 93.5 cm.
Hoogte 79 cm.
Hoogte arm 58 cm.
Zithoogte 38 cm.

Lune Bank

Vanafprijs

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 3.673

Lune Bank 2-zits

Eucalyptus - Eiken poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 3.865

Lune Bank 3-zits

Blueberry - Eiken poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.413

Lune Bank 3-zits

Blueberry - Aluminium poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.413

Lune Bank 3-zits

Gingersnap - Aluminium poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.413

Lune Bank 3-zits

Gingersnap - Eiken poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.413

Lune Bank 3-zits lounge

Indigo - Aluminium poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.256

Lune Bank 3-zits lounge

Indigo - Eiken poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.256

Lune Bank 3-zits

Zwart leer - Aluminium poten

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.248

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit