String Free Standing Shelf, met geluidsabsorptie

By Nisse Strinning

Omschrijving

De String Free Standing Shelf is ontworpen door Nils (Nisse) Strinning en onderdeel van een serie opbergelementen. String is een ingenieus opbergsysteem dat u geheel naar eigen wens in kunt richten. Met de diverse onderdelen en prachtige kleurkeuzes is de serie geschikt voor werkelijk iedere ruimte en voor elk interieur. Met zijn eenvoudige uitstraling en gebruiksgemak is dit een opbergmeubel dat u wel moet hebben.

De Free Standing Shelf kunt u inzetten als achterwand voor het opbergsysteem wanneer u deze tegen de wand witl plaatsen maar de kast toch verplaatsbaar moet blijven. Of u zet hem in als tussenwand zodat u aan beide kanten van het panel kastruimte kunt creëren, ideaal voor in kantoorruimtes. Om tevens als geluidsbarrière te kunnen dienen beschikt de Free Standing Shelf over een geluidsabsorberende laag vilt. En toegegeven, het is daarnaast ook gewoon erg chique!

Om de Free Standing Shelf zelfstandig te kunnen laten staan heeft u 2 staanders nodig. Daarna kunt u de kast naar hartenlust gaan inrichten met de overige elementen.

String Works Mobile Storage Kast


✓ Geluidsabsorberend
✓ Materialen: metaal, hout en vilt
✓ Afmetingen: b. 78 x h. 118 cm.
✓ Designer: Nisse Strinning
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nisse Strinning
Garantie 2 jaar
Merk String
Breedte 78
Hoogte 118

Free Standing Shelf

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 556

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit