Foscarini Sun-Light of Love Hanglamp

By Tord Boontje

Omschrijving

De Sun-Light of Love Hanglamp is het eerste ontwerp van de Nederlandse ontwerper Tord Boontje voor het Italiaanse merk Foscarini. Boontje staat bekend om zijn romantische expressie in hedendaags design; zijn werken zijn vaak te herkennen aan hun luchtige uitstraling en zoeken verbinding met de emotie van de toeschouwer.

Deze liefdevolle bol van licht is net zoals de zon; met zijn gesmolten en ondoorgrondelijke contouren kent het geen precies begin of einde. Boontje heeft maar liefst 390 zacht afgeronde metalen stralen samengevoegd tot een theatraal design, dat een hoge decoratieve impact in de kamer heeft. De Sun-Light of Love lamp beschikt over een dubbele lichtbron; één nauwkeurige neerwaarts gerichte directe lichtstraal en een diffuse lichtstraal opwaarts gericht. Deze tweedelige lichtverspreiding straalt sfeervol door de metalen stralen heen en is ideaal om een kamer te voorzien van gezellige sfeerverlichting.

De twee stijlvolle kleuren zetten de toon in dit ontwerp; een mat gouden kleur brengt de luxueuze geest van dit ontwerp naar boven en de mat witte uitvoering past perfect binnen een moderne minimalistische context. De lamp is gemaakt van gepoedercoat staal en aluminium en hangt aan een driedelige snoer, dat met behulp van een plafondkapje (Ø21 centimeter) aan het plafond bevestigd wordt.

Vanwege zijn bijzondere vorm, bestaande uit 390 kwetsbare metalen stralen, is de Sun-Light of Love hanglamp niet geschikt om volledig gemonteerd te worden verstuurd. Om deze reden wordt de lamp gedemonteerd geleverd. In de bijlagen kunt u alle informatie omtrent de montage van deze aparte elementen terugvinden.

Foscarini Sun-Light of Love Hanglamp


✓ Zonachtige bol van licht
✓ Theatraal design met hoge decoratieve impact
✓ Opwaartse en neerwaartse lichtstraal
✓ In twee matte kleuren

Vragen over de Sun-Light of Love Hanglamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Sun-Light of Love Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Tord Boontje
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Foscarini
Hoogte 62 cm.
Diameter 65 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties LED
Kabel Lengte 340
Soort lichtbron 35W (26+9)
Lumen 3240
Kelvin 2700
CRI >90
Bijlagen Technische details Montagehandleiding

Sun-Light of Love Hanglamp

Mat Wit

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 2.093

Special Price € 1.883,70

Sun-Light of Love Hanglamp

Mat Goud

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 2.093

Special Price € 1.883,70

Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit