Foscarini Satellight Tafellamp

By Eugeni Quitllet

Omschrijving

De Foscarini Satellight Tafellamp is een ontwerp van Eugeni Quitllet uit 2017. Een betoverend design dat speelt met zwaartekracht en het licht dat het verspreidt. Doordat de lichtbol aan de bovenkant tegen het glazen omhulsel is bevestigd, wordt de suggestie gewekt dat de lichtbron als een maan in de ruimte zweeft. Dankzij het melkwitte omhulsel van de inbegrepen lichtbron verspreidt de lamp bovendien een zacht diffuus licht waardoor u naar de lamp kunt blijven kijken, ook wanneer hij aan staat. Zowel de glazen buitenkant als de diffuser met geïntegreerde lamp zijn van hoogwaardig handgeblazen glas.

Satellight is verkrijgbaar in een uitvoering met een geïntegreerde dimmer of zonder dimmer. Bij de dimbare uitvoering is de dimmer haast onzichtbaar verwerkt in het topje van de lamp. Met een korte aanraking verstel je daarmee gemakkelijk de sterkte van de lamp. Bij de uitvoering zonder dimmer is de lichtschakelaar op de kabel bevestigd. De kabel is bij beide uitvoeringen 165 centimeter lang. De Satellight zelf is 39 centimeter hoog en heeft aan de onderzijde een diameter van 24 centimeter. De inbegrepen lichtbron is een LED van 8.4 Watt CRI>80.

De Satellight behoort tot de collectie van Foscarini en het is de eerste samenwerking van dit merk met de ontwerper Eugeni Quitllet. Deze Catalaanse designer omschrijft zichzelf als ‘Disoñador’, een zelfverzonnen samenvoeging van de Spaanse woorden voor ‘designer’ en ‘dromer’. Deze twee eigenschappen resulteren in een veelvoud aan verrassende ontwerpen waarin Quitllet graag speelt met gewichtloosheid, zoals ook bij deze Satellight Tafellamp.

Foscarini Satellight Tafellamp


✓ Betoverend design
✓ Uitvoering met of zonder dimmer
✓ Kabel van 165 cm.
✓ Inbegrepen lichtbron: LED 8.4 Watt CRI>80
✓ Afmeting: Ø24 x h. 39 cm.
✓ Designer: Eugeni Quitllet

Vragen over de Satellight Tafellamp van Foscarini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Foscarini Satellight Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Eugeni Quitllet
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Foscarini
Hoogte 39 cm.
Diameter 24 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 165 cm.
Soort lichtbron LED 8.4 Watt CRI>80
Lumen 655
Kelvin 2700
CRI 80
Bijlagen Productinformatie

Satellight Tafellamp

dimbaar

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 667

Special Price € 600,30

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit