FLOS Zero Track Find Me Railsysteem 2m

By Flos Architectural

Omschrijving

Het FLOS Zero Track Find Me Railsysteem 2m is een innovatief 24V-systeem van FLOS Architectural. Het systeem bestaat uit een extreem geminimaliseerde rail met een verscheidenheid aan dimbare armaturen, waaronder de Find Me collectie van Jorge Herrera. De Zero Track ziet er dankzij zijn minimale afmetingen en de miniaturisatie van de elektronicabehuizingen uit als een inbouwarmatuur, die perfect integreert met iedere architectonische structuur. Het Zero Track systeem kan zowel aan het plafond als de wand worden bevestigd en daagt de gebruiker en diens fantasie uit om het systeem tot interessante composities te combineren.

De rail is verkrijgbaar in een breedte van 1, 2 of 3 meter en kan met behulp van diverse connectoren aan een andere rail worden bevestigd. De Find Me lampen van Jorge Herrera zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo heeft u de keuze uit de kleine Find Me 0 lamp, de Find Me 1 lamp en de grotere Find Me 2 lamp. Daarnaast bevat de Find Me serie ook een suspensie uitvoering, die lager komt te hangen dan de andere Find Me lampen. Voor al deze lampen heeft u de keuze uit verschillende lichtstralen en kleurtemperaturen. Alle losse onderdelen van de Zero Track zijn gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de matte kleuren poedercoating wit, zwart, diepbruin, brons en chroom.

Online heeft u de keuze uit enkele combinaties die u direct kunt bestellen. Deze worden geleverd met een zichtbare 1-10V driver die in het midden of aan het uiteinde van de rail bevestigd wordt. Deze combinaties komen met twee, drie of vier Find Me 1 lampen (5,5W) met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en een stralingshoek van 13 graden. De lampen worden aan een rail bevestigd van in totaal 2 meter. De direct bestelbare combinaties zijn alleen geschikt voor montage aan het plafond. Deze combinaties zijn bij levering niet dimbaar, maar kunnen met een 1-10V, DALI of Casambi dimmersysteem dimbaar gemaakt worden.

Direct bestelbare combinaties:
- Surface driver eind, 1x rail 2 meter, 2x Find Me 1 Spots
- Surface driver eind, 1x rail 2 meter, 3x Find Me 1 Spots
- Surface driver midden, 2x rail 1 meter, 2x Find Me 1 Spots
- Surface driver midden, 2x rail 1 meter, 4x Find Me 1 Spots

Bent u geïnspireerd door de oneindige mogelijkheden van dit systeem en wilt u uw Zero Track systeem zelf samenstellen? Onze adviseurs in de winkel zijn gespecialiseerd in het Zero Track systeem en helpen u hier graag bij. Het Zero Track systeem is ook royaal in de winkel van MisterDesign te bewonderen, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van dit veelzijdige systeem. Boek een afspraak met onze adviseurs voor meer informatie.

FLOS Zero Track Find Me Railsysteem 2m


✓ Innovatief en veelzijdig verlichtingssysteem
✓ Minimalistische rail met diverse Find Me lampmodules
✓ In vijf kleuren
✓ Rail in verschillende afmetingen verkrijgbaar
✓ Ook verkrijgbaar met de Atom lampen van Pierre Lissoni

Vragen over het Flos Zero Track Find Me Railsysteem 2m van FLOS?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het FLOS Zero Track Find Me Railsysteem 2m.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Flos Architectural
Garantie 2 jaar
Merk FLOS
Breedte 200 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Opties LED
Soort lichtbron Geïntegreerd LED 5,5W
Kelvin 2700
CRI 92

Zero Track Find Me Railsysteem 2m

Vanafprijs

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 962

Special Price € 836,94

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit