FLOS Gaku Tafellamp

By Nendo

Omschrijving

De FLOS Gaku Tafellamp is een ontwerp uit 2017 van de Japanse designer Nendo. Gaku is een speelse, decoratieve en uiterst functionele lamp die niet alleen als lichtpunt dient maar ook ruimte biedt aan bijvoorbeeld het opbergen van boeken, accessoires of uw sleutels.

Gaku heeft in de basis een minimalistisch vierkant frame van massief essenhout met een zwart gebeitste afwerking. Het frame is voorzien van vrijstaande lamp van polycarbonaat, die standaard zwart is bij een zwart frame. Het lichtpunt heeft een diameter van 11 centimeter en is 10 centimeter hoog. De ‘Wireless’ variant is voorzien is van een draadloos oplaadpunt, waarop niet alleen de verplaatsbare lamp zelf maar ook bijvoorbeeld uw telefoon opgeladen kan worden.

De Wireless Gaku doet denken aan een theelichtje en geeft een warm, sfeervol licht. Deze variant is dimbaar in vier lichtsterktes en kan op een volle batterij 6.5 uur lang op volle sterkte licht geven. Een ingebouwd beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de levensduur van de batterij niet wordt aangetast wanneer de lamp op het oplaadpunt blijft liggen terwijl het lichtpunt al is volgeladen. U kunt, wanneer de technologie van uw smartphone het toelaat, ook uw telefoon met deze variant draadloos opladen.

Met de Wire Gaku, voorzien van een vaste, elegante hanglamp, kunt u uw favoriete accessoires in de spotlight zetten. Deze Gaku uitvoering dient altijd van stroom te worden voorzien en heeft onderaan het frame geen draadloos oplaadpunt voor bijvoorbeeld uw telefoon. De lamp is via een dimmer op het snoer in twee lichtsterktes te dimmen.

De Gaku Tafellamp is voorzien van een geïntegreerde LED-lichtbron met een gezellige, zeer warm witte lichtkleur van 2700 Kelvin. Tevens is er een usb-kabel en stekker van 140 centimeter. Maak de Gaku Tafellamp compleet met bijbehorende decoratiestukken, die ook door Nendo zijn vervaardigd.

FLOS Gaku Tafellamp


✓ Minimalistische vormgeving
✓ Bijbehorende accessoires
✓ Geïntegreerd dimbaar LED
✓ Speels, decoratief en functioneel
✓ Designer: Nendo

Vragen over de Gaku Tafellamp van FLOS?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de FLOS Gaku Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nendo
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk FLOS
Diepte / Lengte 12 cm.
Breedte 35 cm.
Hoogte 35 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Kabel Lengte 140 cm.
Soort lichtbron Geïntegreerd LED (2W Wireless / 5.5W Wire)
Kelvin 2700
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit