Knoll Florence Knoll Mini Desk

By Florence Knoll

Omschrijving

De Knoll Florence Knoll Mini Desk is een ontwerp van – de naam zegt het al - Florence Knoll. Haar ontwerpen worden gekenmerkt door strakke lijnen en hoekige vormgeving, zo ook dit bureau. Het design is ontworpen in 1961 maar doet wat betreft het uiterlijk niet af aan hedendaags design. De combinatie van het glazen blad en chromen onderstel geeft het bureau een moderne uitstraling, waardoor hij in verschillende interieurs goed tot zijn recht zal komen. Deze uitgave is gebaseerd op de afmetingen van het originele ontwerp en het design heeft zijn naam dan ook te danken aan zijn kleine formaat. Het bureau neemt dankzij de compacte vorm niet te veel ruimte in beslag maar biedt wel genoeg oppervlak voor diverse benodigdheden. Voeg de Florence Knoll Mini Desk toe aan het interieur en er ontstaat in een handomdraai een fijne thuiswerkplek.

Het stevige onderstel van het bureau is vervaardigd uit massief stalen poten die verbonden zijn aan horizontale stalen buizen. Vervolgens is het gehele onderstel afgewerkt in gepolijst chroom. Het glazen tafelblad heeft een dikte van 19 millimeter en is voorzien van een transparante polyestercoating met een gepolijste afwerking.

Op aanvraag is het bureau tevens verkrijgbaar met een zwart gepoedercoat onderstel. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden wat betreft een ander bureaublad zoals een houten blad, een gelakt blad of een stenen blad. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Knoll Florence Knoll Mini Desk


✓ Compact formaat
✓ Moderne uitstraling
✓ Ontworpen in 1961
✓ Materiaal: staal, glas
✓ Perfecte toevoeging aan uw thuiswerkplek

Vragen over de Florence Knoll Mini Desk van Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Knoll Florence Knoll Mini Desk.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden


Kenmerken
Designer Florence Knoll
Jaartal 1961
Garantie 2 jaar
Merk Knoll
Diepte / Lengte 66 cm.
Breedte 122 cm.
Hoogte 72 cm.

Florence Knoll Mini Desk

Glas / Gepolijst Chroom

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 2.165

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit