Flexform Newbridge bed

By Carlo Colombo

Omschrijving

Het veelzijdige Flexform Newbridge Bed is een ontwerp uit 2017 van Carlo Colombo en maakt deel uit van de Newbridge serie. Kenmerkend voor Colombo’s werk is het samenspel tussen vorm en functie. Het Newbridge Bed bestaat uit een C-vormig hoofdeinde en wordt verrijkt met handige planken en lades. Daarmee draagt het bed bij aan een opgeruimde omgeving waarin u helemaal tot rust kunt komen. Het hoofdeinde nodigt uit om heerlijk tegenaan te kruipen dankzij de twee enorme kussens welke royaal gevuld zijn en ultieme zachtheid uitstralen. Het bedframe in combinatie met het hoofdeinde vormen een elegant contrast met het simplistische ontwerp van het geïntegreerde nachtkastje.

Het Newbridge Bed bestaat uit een hoofduiteinde en frame welke vervaardigd zijn uit metaal en kan bekleed worden met verschillende stofferings- en ledersoorten. De geïntegreerde nachtkastjes zijn verkrijgbaar in Canaletto walnoothout en essenhout en is verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen. Bovendien is het frame verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een enkel frame, een frame met een in hoogte verstelbare lattenbodem en een frame met een geïntegreerde opbergruimte.

Verschillende afmetingen:
b. 184 x l. 244 cm. – Geschikt voor een matrasmaat van b. 160 x l. 200 cm.
b. 204 x l. 244 cm. – Geschikt voor een matrasmaat van b. 180 x l. 200 cm.
b. 224 x l. 244 cm. – Geschikt voor een matrasmaat van b. 200 x l. 200 cm.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Newbridge Bed. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Flexform Newbridge Bed


✓ Veelzijdig design
✓ Creëert een opgeruimde omgeving
✓ Royaal hoofdeinde
✓ Ultieme zachtheid

Vragen over het Newbridge Bed van Flexform?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Flexform Newbridge Bed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Carlo Colombo
Garantie 2 jaar
Merk Flexform
Diepte / Lengte 160/180/200 cm.
Breedte 200 cm.
Hoogte 100 cm.

Newbridge bed

Vanaf Prijs

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 13.101

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit