Flexform Lifesteel Chaise Longue

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Flexform Lifesteel Chaise Longue is een ontwerp van Antonio Citterio en behoort tot de Lifesteel-serie. Net als de Lifesteel Bank en Lifesteel Fauteuil onderscheidt dit model zich door de lichte en simplistische esthetiek. Modern en luchtig; zo omschrijft deze chaise longue zich het beste. De vormgeving is een samensmelting van warme en sobere elementen. Ondanks de strakke lijnen heeft de chaise longue een zacht uiterlijk wat hem elegant doch bescheiden maakt. Het design is een bijzondere aanvulling in elke ruimte, waarbij het uitnodigt om plaats te nemen en te ontspannen.

Het ontwerp is te verkrijgen in een smalle- (b. 102 x h. 76 x d. 182 cm.) en brede variant (b. 122 x h. 76 x d. 182 cm.). Creëer een gepersonaliseerde chaise longue met oog op comfort, elegantie en vakmanschap. Zo is het metalen zitframe bekleed met een leer naar keuze en zijn er verschillende mogelijkheden qua afwerking voor het onderstel. Voor de ondersteuning van het lichaam is het zitkussen gevuld met dons en een veerkrachtige binnenkern tezamen met een rugkussen bestaand uit dons en een bolster in dacron. Deze kussens worden afgewerkt met een keuze uit de op maat gemaakte afneembare bekledingen in stof of leder. Naast de royale armleuning – bestaand uit een geperste schuimvulling met metalen invoer – wordt het silhouet van de chaise longue benadrukt door de ton-sur-ton biezen of contrasterende gekleurde biezen. Optioneel zijn er ook een met dons gevuld cilindervormig en rechthoekig kussen te verkrijgen voor een optimale lounge positie.

Doordat er een scala aan opties is, is het beste om hieronder een offerte aan te vragen. Onze interieuradviseurs zullen contact met u opnemen, waarbij alle opties worden besproken. Interesse om de gehele zithoek te vormen uit items van de ‘Lifesteel-serie’. Bekijk ook eens de Lifesteel Bank en Lifesteel Fauteuil.

De genoemde vanafprijs is op basis van een chaise longue in een stoffering uit de categorie: Super.

Flexform Lifesteel Chaise Longue


✓ Lichte en simplistische esthetiek
✓ Samensmelting van sobere en warme elementen
✓ Nodigt uit om te ontspannen
✓ Onderdeel van de Lifesteel-serie

Vragen over de Lifesteel Chaise Longue van Flexform?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Flexform Lifesteel Chaise Longue.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Antonio Citterio
Jaartal 2006
Garantie 2 jaar
Merk Flexform
Diepte / Lengte 182 cm.
Breedte 102 cm. / 122 cm.
Hoogte 76 cm.
Hoogte arm 58 cm.
Zithoogte 35 cm.

Lifesteel Chaise Longue

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.342

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit