Fjordfiesta Scandia Prince Stoel

By Hans Brattrud

Omschrijving

De Fjordfiesta Scandia Prince Stoel is een ontwerp van Hans Brattrud. De Scandia Prince Stoel is onderdeel van de tijdloze Scandia Serie. Deze serie is ontworpen in de jaren 50 en was tot voor kort alleen verkrijgbaar via vintage dealers. Na wat kleine aanpassingen gemaakt door Brattrud zijn de Scandia stoelen onder Fjordfiesta in productie gegaan en in 2002 opnieuw op de markt gebracht.

De Scandia Prince is als laatste toegevoegd aan de succesvolle serie. Brattrud ontwierp deze stoel eigenlijk als tweede versie van de Scandia Junior, met een hogere rugleuning. Toch doet deze stoel niet onder voor zijn voorgangers. Ook de Scandia Prince blijft een tijdloze klassieker en is nog steeds een populair vintage item. De elegante en simplistische Scandia stoelen zijn kenmerkend voor het Scandinavische design erfgoed en passen door hun tijdloze uiterlijk in elk interieur.

De Scandia Prince Stoel is 95 centimeter hoog, 54 centimeter breed, 51 centimeter diep en heeft een zithoogte van 42 centimeter. De zitting van de stoel is gemaakt van gelamineerd gelakt eikenhout en het onderstel in gemaakt van satin chroom.

Fjordfiesta Scandia Prince Stoel


✓ Scandinavisch design
✓ Tijdloos
✓ Materiaal: eikenhout, staal


Vragen over de Scandia Prince Stoel van Fjordfiesta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Fjordfiesta Scandia Prince Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Brattrud
Garantie 2 jaar
Merk Fjordfiesta
Diepte / Lengte 51 cm.
Breedte 54 cm.
Hoogte 95 cm.

Scandia Prince Stoel - Eiken

Satin Chroom Onderstel

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 774

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit