Fjordfiesta Alto Bureau

By Andreas Engesvik

Omschrijving

Het FjordfiestaAlto Bureau is een ontwerp van Andreas Engesvik. Dit design werd in 2001 voor de eerste keer geïntroduceerd in Milaan toen Engesvik nog onderdeel was van het design trio Norway Says. Een aantal jaren later zette Engesvik zijn eigen designstudio op en in 2013 herintroduceerde hij het Alto Bureau met een aantal design verbeteringen. De naam van dit design, Alto, betekent in het Italiaans ‘hoog’ en staat symbool voor de hoogte van de poten. Het organisch gevormde blad lijkt te zweven op de slanke tafelpoten waardoor het geheel een luchtig gevoel heeft. De opstaande randen van het tafelblad hebben een ronde afwerking en geven het bureau een unieke en elegante look. Door het klassieke en tijdloze uiterlijk zal dit bureau zowel in huis als in openbare ruimten goed staan.

Het Alto Bureau is 77 centimeter hoog, 116 centimeter breed en 68 centimeter diep. Het bureaublad heeft een hoogte van 72 centimeter en is gemaakt van eikenhoutfineer met een onderstel van massief eikenhout.

Fjordfiesta Alto Bureau


✓ Tijdloos
✓ Materiaal: eikenhout
✓ Elegante look
✓ Vernieuwd design

Vragen over het Alto Bureau van Fjordfiesta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Fjordfiesta Alto Bureau.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Productnr. ALTO-OA
Materiaal Hout
Designer Andreas Engesvik
Garantie 2 jaar
Merk Fjordfiesta
Diepte / Lengte 68 cm.
Breedte 116 cm.
Hoogte 77 cm,

Alto Bureau

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.070

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit