Muuto Five Poef

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Five Poef (2015) van het designer duo Anderssen & Voll is een van nieuwste aanwinsten van Muuto. Een minimalistische structuur van verschillende stoffen banen verdeeld over een vijfhoek, verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Anderssen & Voll kwamen tijdens de landing op het vliegveld van Kopenhagen tot het idee van de Five Poef. De omgeploegde akkers gaven een mooi lijnenspel wat ze terug hebben laten komen in de structuur van de Five Poef.

De poef heeft een houten frame gevuld met gewatteerd materiaal wat zorgt voor een zachte zit en vloeiende hoeken. De zachte lijnen van de hoeken geven een mooi contrast met de strakke lijnen van de stoffen banen. De Muuto Five Poef wordt altijd voorzien van een oersterke en prachtige Remix stof van Kvadrat.

De Five poef is een ideale toevoeging aan uw bestaande bank, een ideale extra zitplek voor een gast of geeft een saaie hoek in huis net wat extra body.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 86
Breedte 88
Hoogte 45
Diameter 86
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45
Bijlagen Productinformatie

Five - Remix 123

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 989

Five - Remix 183

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 989

Five - Remix 773

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 989

Five - Remix 632

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 989

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit