Ferm Living Wandkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Wandkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Dit wandkleed combineert organische aspecten met abstractie. De uitkomst is uniek, en dat wil het Deense designmerk graag zo houden.. De serie van wandkleden is namelijk in een oplage van 200 stuks geproduceerd. Dit maakt het Wandkleed met recht een Limited Edition! Het design geeft een hedendaagse kijk op het klassieke stilleven, en is gemaakt om een kunstzinnig statement te maken. Het kleed is hand getuft en bestaat uit verschillende gestapelde composities van 100% New Zealand wol. Het tuften is een methode om een hoogpolig ontwerp te verkrijgen. De techniek is ontstaan rond 1950 en wordt vandaag de dag nog trouw gebruikt om de meest zachte designs te creëren. Aan de achterzijde is het Wandkleed afgewerkt met 100% katoen. De verschillende niveaus in het vloerkleed zijn naast prachtig aan de wand ook functioneel. De akoestiek in de ruimte verbetert wanneer het Wandkleed aan de wand bevestigd is.

Het Wandkleed heeft een afmeting van l. 110 x b. 70 cm. en wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Ferm Living Wandkleed


✓ Verbetert de akoestiek
✓ In 3 uitvoeringen
✓ Hand-getuft ontwerp
✓ Limited Edition

Vragen over het Wandkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Wandkleed.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 110
Breedte 70
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Compose Wandkleed

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 269

Bevy Wandkleed

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 269
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit