Ferm Living View Vloerkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living View Vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Het design is geïnspireerd op foto’s die vanuit de lucht van de aarde zijn genomen. Dit zie je duidelijk terug in de verschillende aardse tinten en schijnbaar willekeurige vormen van het vloerkleed. Zij vertolken op abstracte wijze de woestijnduinen, bergruggen en aardlagen. Verschillende poolhoogtes accentueren de kleurverschillen en voegen diepte toe aan het ontwerp. De unieke vorm van het tapijt is speels en verrassend functioneel.

Het pluche getufte tapijt is met de hand vervaardigd met behulp van traditionele technieken. Het vloerkleed is gemaakt van uiterst zacht en tegelijkertijd duurzaam Nieuw-Zeelands wol. Aangeboden in een vrij neutrale en rustige beige kleurstelling en een meer donkere, warme kleurcombinatie van rood- en bruintinten. Afgewerkt met omzoomde randen die de ambachtelijkheid van het design onderstrepen.

Ferm Living View Vloerkleed


✓ Twee kleurcombinaties mogelijk
✓ Met de hand vervaardigd
✓ Nieuw-Zeelands wol
✓ Geïnspireerd op luchtfoto’s van de aarde

Vragen over het View Vloerkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living View Vloerkleed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 180 cm.
Breedte 140 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

View Vloerkleed

Rood/Bruin

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 545

Special Price € 490,50

View Vloerkleed

Beige

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak

Normale prijs: € 545

Special Price € 490,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit