Ferm Living Verso Vaas

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Verso Vaas is een ontwerp van Trine Andersen. De vorm van de vaas is geïnspireerd op de traditionele vazen die eeuwen geleden al gemaakt werden. De rondingen van de vaas doen denken aan een vrouwenlichaam waardoor hij sierlijk oogt. Om het design een vleugje moderniteit te geven zijn er twee artistieke handvatten toegevoegd die meteen in het oog springen. Door de mix van klassiek en modern krijgt de vaas een hedendaagse uitstraling. Gebruik de vaas alleen of met bloemen erin, op de eettafel of op een dressoir, de Verso Vaas zal moeiteloos passen in ieder interieur.

De vaas is gemaakt van steen en vervolgens afgewerkt met glazuur. Het design is verkrijgbaar in vier varianten met drie verschillende afwerkingen. De Cream en Bright Blue varianten zijn beide afgewerkt met een matte glazuur. De Terracotta uitvoering is afgewerkt met een glanzende glazuur. De Black variant is afgewerkt met reactief hoogglans glazuur waardoor er een mooi patroon ontstaat. Bij ieder design is het glazuur met de hand aangebracht.

Ferm Living Verso Vaas


✓ Keuze uit vier varianten
✓ Geïnspireerd op traditionele aardewerk potten
✓ Materiaal: geglazuurd aardewerk
✓ Mix van klassieke en moderne vormen

Vragen over de Verso Vaas van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Verso Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 18 cm.
Breedte 27,5 cm.
Hoogte 27 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Verso Vaas

Black

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99

Verso Vaas

Bright Blue

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 99

Verso Vaas

Cream

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 99

Verso Vaas

Terracotta

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 99

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit