Ferm Living Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Het lieve en vrolijke kleed maakt onderdeel uit van een serie kleden met een waterthema, die vooral in de kinderkamer prachtig zijn. De kleden zijn heerlijk zacht en bieden de perfect plek om op te spelen. Tegelijkertijd hebben de kleden ook een hoge decoratieve waarde, bijvoorbeeld voor aan de wand!

Dit kleed, in de vorm van een zeepaardje, is met de hand getuft en gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Naast het Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed zijn uit dezelfde serie ook de Shell, Fish en Coral kleden verkrijgbaar. Deze zijn ook perfect met elkaar te combineren voor een volledige nautische sfeer in de kinderkamer!

Ferm Living Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed


✓ Met de hand getuft
✓ Speciaal voor de kinderkamer
✓ Zacht en dik kleed
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over het Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 5704723029076
Productnr. 100040651
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Breedte 34 cm.
Hoogte 86 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Seahorse Tufted Wand- en Vloerkleed

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 99
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit