Ferm Living Ripple Longdrinkglazen

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ripple Longdrinkglazen van het Deense merk Ferm Living zijn ontworpen door Trine Andersen en stuk voor stuk op een vakkundige manier mondgeblazen. Door het glas in een mal te blazen ontstaat het fijne ribbelpatroon, wat deze glazen die moderne, elegante look met een vleugje art deco geeft. Ze verschillen allemaal iets van elkaar en vormen een natuurlijk onderdeel van een avond in goed gezelschap. De longdrinkglazen zijn een speelse toevoeging aan een casual samenkomst en de finishing touch in een formele setting. Schenk uw favoriete drankje in en kijk hoe een iriserend spel van licht en texturen in de rimpelingen van het glas verschijnt. Naast dat de Ripples perfect zijn als waterglazen of sapglazen, zijn ze ook erg geschikt als (highball) cocktailglazen. In afwerking is er keuze uit transparant glas of gerookt grijs glas.

De longdrinkglazen hebben een inhoud van 30 centiliter en kunnen in de vaatwasser. Ze komen in een set van vier stuks. Combineer de glazen met de Ripple Karaf en de lage Ripple glazen om de tafelaankleding compleet te maken.

Ferm Living Ripple Longdrinkglazen


✓ 4 verschillende mondgeblazen glazen
✓ Geschikt voor de vaatwasser
✓ Transparant & Grijs Gerookt Glas
✓ Afmeting: Ø 7 x h. 14 cm.

Vragen over de Ripple Longdrinkglazen van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Ripple Longdrinkglazen.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 14 cm.
Diameter Ø 7 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Ripple Longdrinkglazen, set van 4

Grijs Gerookt

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 59

Ripple Longdrinkglazen, set van 4

Transparant

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 59

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit