Ferm Living Place Plantenstandaard

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Place Plantenstandaard is een ontwerp van Trine Andersen en behoort tot de Place serie, een serie van metalen kleinmeubelen. De plantenstandaard vormt met zijn opzettelijk onevenwichtige compositie een gewaagde basis voor een bloemstuk, een lamp of andere kleine decoraties. Twee pilaren, een in de vorm van een rechthoek en de ander in de vorm van een cilinder, ondersteunen het bovenblad. Laat u zeker niet misleiden door de ogenschijnlijk onevenwichtige opstelling van deze plantenstandaard, de standaard is namelijk gemaakt van zwart staal en is daardoor een zeer stevig en duurzaam meubelstuk. Deze optische illusie en de compositie van geometrische vormen maken de plantenstandaard een spraakmakend stuk in uw interieur.

Deze optisch balancerende plantenstandaard heeft een diameter van 31 centimeter en een hoogte van 75 centimeter, en is verkrijgbaar in de kleuren cashmere en zwart. Deze worden aangebracht met een laag van poedercoating.

Ferm Living Place Plantenstandaard


✓ Optisch balancerende compositie
✓ Verkrijgbaar in zachte kleuren
✓ Materiaal: gepoedercoat metaal
✓ Afmeting: Ø31 x h. 75 cm.

Vragen over de Place Plantenstandaard van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Place Plantenstandaard.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 75 cm.
Diameter 31 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Place Plantenstandaard

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 339

Place Plantenstandaard

Cashmere

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 339

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit