Ferm Living Norte Vloerkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Norte Vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen dat geïnspireerd is door de schoonheid van noordelijke landschappen. Dit is terug te zien aan de vloeiende, organische vorm welke wordt geaccentueerd door de vlak geweven basis met hoogpolige accenten. Deze hoogpolige details zorgen voor een prachtige diepte in het kleed. Bovendien geeft de langere poolhoogte het kleed een weelderig uiterlijk en laat het ontwerp bijzonder zacht ogen. Dat het design doet denken aan een landschap, wordt versterkt door de monochrome, neutrale kleur van het ongeverfde wol.

Het Norte Vloerkleed wordt met de hand getuft waardoor ieder kleed uniek is. Het kleed bestaat voor 80% uit wol en voor 20% uit katoen. Met een lengte van 200 centimeter, een breedte van 150 centimeter en een poolhoogte van 8 centimeter verrijkt het vloerkleed iedere ruimte met een warme sfeer.

Ferm Living Norte Vloerkleed


✓ Geïnspireerd op de noordelijke landschappen
✓ Organische vorm
✓ Hoogpolige accenten
✓ Weelderige look

Vragen over het Norte Vloerkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Norte Vloerkleed

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 200 cm.
Breedte 150 cm.
Hoogte 8 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Norte Vloerkleed

Levertijd: Vandaag besteld, eind mei in huis

Normale prijs: € 585

Special Price € 526,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit