Ferm Living Medley Knit Deken

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Medley Knit Deken is een ontwerp van Trine Andersen. Voor de vervaardiging van dit superhippe deken is gebruik gemaakt van superzacht katoen, levendige kleuren en leuke geometrische patronen. Scherpte met een zachte aanblik. Naast de decoratieve waarde zorgt het deken ook nog eens voor warmte en gezelligheid als u lekker op de bank zit (of ligt) te ontspannen. De deken wordt vervaardigd uit 100% katoen. De afmetingen bedragen 120 centimeter in breedte en 160 centimeter in lengte.

De Medley Knit Deken maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Ferm Living. Interieur merk Ferm Living heeft in 2005 de start gemaakt onder niemand minder dan designer Trine Andersen. Ook vandaag de dag is zij nog altijd leider van Ferm Living en bovendien hoofddesigner. Haar liefde voor traditioneel Scandinavisch design, geometrische patronen, duurzame materialen en betaalbaar design vormt dan ook de rode draad binnen de Ferm collectie. Klein begonnen met enkel een collectie designbehang is Ferm inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de wereld van het design. De – inmiddels – veelzijdige collectie van Ferm is enorm populair en heeft fans over de gehele wereld.

Ferm Living Medley Knit Deken


✓ Onderhoud: wassen op 30°, fijne was
✓ Materiaal: 100% katoen
✓ Afmetingen: b. 120 x l. 160 cm.
✓ Designer: Trine Andersen

Vragen over de Medley Knit Deken van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Medley Knit Deken.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 160 cm.
Hoogte 120 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Medley Knit Deken

Donkerblauw

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 135

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit