Ferm Living Kelim Merge Vloerkleed

By Trine Andersen

Omschrijving

Het Ferm Living Kelim Merge Vloerkleed is een ontwerp van Trine Andersen. Een mooi tapijt kan wonderen doen voor uw interieur. Een tapijt leent zich bij uitstek om een ruimte te definiëren, coherentie te creëren tussen meubels en accessoires of gewoon voor een make-over op een relatief eenvoudige manier. Door middel van kleuren en vormen weet u met een vloerkleed een geheel nieuwe sfeer te creëren in uw woning. Alle Kelim vloerkleden worden geweven middels de weeftechniek ‘ Punja’. Een traditionele manier van weven – één van de oudste van de hele wereld – die geheel met de hand plaatsvindt. Ook het verven van de wol gebeurd volledig met de hand. Door dit ‘pure’ vakmanschap is ieder tapijt uniek en heeft ieder design zijn eigen kleine variaties. Wel zo leuk!

Het Kelim karpet is verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en afmetingen. Voor ieder wat wils!

Het Kelim Merge tapijt is verkrijgbaar in de volgende afmetingen
Small l. 140 x b. 80 cm.
Medium l. 200 x b. 140 cm.
Large l. 250 x b. 160 cm.

Het Kelim Merge Vloerkleed maakt deel uit van de zeer veelzijdige collectie van Ferm Living. Het typisch Deense interieurmerk Ferm Living is opgericht in 2005 door ontwerpster Trine Andersen. De aanleiding destijds was dat Andersen niet het gewenste behang kon vinden wat zij zocht. Er zat daarom niets anders op dan zelf een collectie designbehang te vervaardigen. Dat was direct het begin van Ferm Living. Nu, een flink aantal jaren later, is Ferm en ook de collectie enorm gegroeid. Traditioneel Scandinavisch design wordt gecombineerd met duurzame materialen, relatieve eenvoud en geometrische patronen. De collectie biedt het perfecte designitem voor zo’n beetje iedere ruimte in, maar zeker ook rondom het huis. Aanschouw de collectie en laat u betoveren door al de Ferm-pracht.

Ferm Living Kelim Merge Vloerkleed


✓ Vervaardigd met behulp van een eeuwenoude weeftechniek
✓ Onderdeel van de Kelim-collectie
✓ Verkrijgbaar in een diversiteit aan uitvoeringen
✓ 80% wol en 20% katoen
✓ Keuze uit Small, Large en Extra Large

Vragen over het Kelim Merge Vloerkleed van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Kelim Merge Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Wol
Designer Trine Andersen
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Kelim Vloerkleed

Merge - 140 x 80 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 105

Kelim Vloerkleed

Merge - 200 x 140 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 269

Kelim Vloerkleed

Merge - 250 x 160 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 405

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit