Ferm Living Katie Scott Shells Behang (op=op)

By Katie Scott

Omschrijving

Het Ferm Living Katie Scott Shells Behang is een ontwerp van Katie Scott. Het Shells behang maakt deel uit van een adembenemende serie behangtekeningen die de Britse Illustratrice voor Ferm Living ontwierp. De verbluffende gedetailleerdheid valt meteen op. Met deze Shells variant waant u zich met een beetje fantasie op een tropisch strand.

Dit sfeervolle behang voorzien van schelpen en koralen, is verkrijgbaar in vier kleuren (Dusty Rose, Aqua, Off-White en Toffee Brown) en kan in verschillende ruimtes in huis toegepast worden. Het patroon herhaalt zich om de 53 centimeter. De kleuren zijn op waterbasis en gedrukt op vliesbehang.

Naast dit vrolijke Shells Behang is het Katie Scott behang bovendien als Animals en Trees uitvoeringen bij MisterDesign verkrijgbaar. Ook deze zijn in verschillende kleuren uitgevoerd.

Voor het beste resultaat raden we u aan in één keer genoeg behang aan te schaffen. De kleuren van het behang worden namelijk met de hand gemengd waardoor lichte kleurverschillen kunnen voorkomen tussen verschillende batches. Wanneer u in één keer afdoende behang bestelt, weet u zeker dat deze precies dezelfde kleur heeft.

Ferm Living Katie Scott Shells Behang


✓ Gedetailleerde illustraties
✓ Warm, sfeervol ontwerp
✓ Dusty Rose, Aqua, Off-White of Toffee Brown
✓ Designer: Katie Scott

Vragen over het Katie Scott Shells Behang van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ferm Living Katie Scott Shells Behang.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Katie Scott
Jaartal 2019
Merk Ferm Living
Breedte 53 cm.
Hoogte 1000 cm.
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit