Ferm Living Hexagon XL

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Hexagon Pot Extra Large Zwart is een ontwerp van Trine Andersen. Deze geometrische zwarte pot is de perfecte basis voor bloemen en planten. De bak is gemaakt van metaal met een matzwarte poedercoating. Het binnenste van de bak is behandeld, waardoor deze niet gaat roesten. Zet de bak op de grond of plaats hem in een van de bijpassende plantenhouders van Ferm Living. De ruime collectie in wandhouders en staande houders biedt veel mogelijkheden om de Hexagon Pot in te plaatsen en een echte eyecatcher in de ruimte te worden.

De Hexagon Pot Extra Large Zwart maakt deel uit van de brede en veelzijdige collectie van Ferm Living. De totale collectie van Ferm Living kenmerkt zich door traditioneel Scandinavisch design met grafische patronen. Trine Andersen, oprichtster van het in 2005 gestarte Ferm Living, is verantwoordelijk voor de meeste ontwerpen. Zij streeft ernaar haar ontwerpen te voorzien van een warme en huiselijke uitstraling. Voor de vervaardiging worden veelal natuurlijke en duurzame materialen gebruikt.

Ferm Living Hexagon Pot Extra Large Zwart


✓ Verkrijgbaar in diverse kleuren
✓ Tevens leverbaar in Large variant
✓ Afmeting: b. 18 x h. 14 cm.
✓ Gepoedercoat metaal
✓ Design: Trine Andersen

Vragen over de Hexagon Pot Extra Large Zwart van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Hexagon Pot Extra Large Zwart.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5704723007890
Productnr. 4179
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Hoogte 14 cm.
Diameter 18 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Hexagon XL Zwart
18 x 14 cm.

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 45

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit