Ferm Living Flod Tiles Eettafel

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Flod Tiles Eettafel is een ontwerp van Trine Andersen. In dit design worden verschillende materialen en texturen met elkaar gecombineerd voor een uniek uiterlijk. Het stalen frame contrasteert mooi met het natuurlijke karakter van het tafelblad. Het tafelblad bestaat namelijk uit diverse keramische tegels. Elke tegel wordt in Italië met de hand vervaardigd van de fijnste klei uit de rivier de Po. Om het klei te transformeren tot de tegels wordt enkel gebruik gemaakt van water, vuur en de techniek van de makers. Dit resulteert in prachtige tegels waarvan elke uniek is! Omdat elke tegel uniek is, is de oppervlakte van de tafel niet perfect recht en kunnen er kleine variaties zitten in hoogte. Deze eigenschap draagt bij aan het ruwe handgemaakte karakter van de tafel. De tegels worden niet-verzegeld in het frame verplaatst. De onderkant van het frame is geperforeerd waardoor regen of vocht eenvoudig tussen het tafelblad kan stromen. Dit maakt de tafel ook zeer geschikt voor buiten gebruik.

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en vervolgens afgewerkt met een zwarte poedercoating. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit Terracotta tegels of Mocha tegels. Als u opzoek bent naar een uitgesproken uitstraling is de Terracotta variant perfect. Het zwarte frame contrasteert fraai met het gekleurde blad wat zorgt voor een speelse knipoog. Heeft u behoefte aan meer rust? Dan is de Mocha de variant voor u. De bruine kleur zorgt voor warmte in huis en kunt u combineren met vele stijlen.

Let op: De tegels worden los geleverd om te waarborgen dat deze tijdens het transport niet beschadigen. Bij het design wordt een handleiding geleverd over het plaatsen van de tegels in het frame.

Ferm Living Flod Tiles Eettafel


✓ Keuze uit Terracotta of Mocha tegels
✓ Handgemaakt karakter
✓ Geschikt voor indoor en outdoor
✓ Materiaal: staal, keramische tegels
✓ Ook verkrijgbaar als café tafel en salontafel

Vragen over de Flod Tiles Eettafel van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Flod Tiles Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 81,1 cm.
Breedte 181,3 cm.
Hoogte 74 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen

Flod Tiles Eettafel

Mocha

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 2.439

Flod Tiles Eettafe

Terracotta

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 2.439

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit