Ferm Living Balance Kaarsenhouder (op=op)

By Trine Andersen

Omschrijving

De Ferm Living Balance Kaarsenhouder is een ontwerp van Trine Andersen. Zoals de naam van het design al doet vermoeden, geeft de kaarsenhouder de kunst van evenwicht weer. Geometrische vormen van verschillende proporties vinden elkaar middels een elegante boog uit hetzelfde materiaal, messing of chroom. De boog is naast prachtig voor het oog, ook nog functioneel. Hieraan kan de Balance Kaarsenhouder gemakkelijk verplaatst worden. Let op: doof de kaars voor deze het koperen gedeelte bereikt. Dit gedeelte kan opwarmen en sporen achterlaten.

De Balance Kaarsenhouder heeft een breedte van 12,5 centimeter, een hoogte van 9 centimeter en een diepte van 4,2 centimeter en wordt geleverd exclusief kaars. Dit sierlijke ontwerp is te bestellen in verschillende kleuren.

Ferm Living Balance Kaarsenhouder


✓ Keuze verschillende uitvoeringen
✓ Elegantie & balans
✓ Gemakkelijk te verplaatsen
✓ Exclusief kaars
✓ Afmeting: b 12,5 x h. 9 x d. 4,2 cm.

Vragen over de Balance Kaarsenhouder van Ferm Living?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ferm Living Balance Kaarsenhouder.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Trine Andersen
Garantie 2 jaar
Merk Ferm Living
Diepte / Lengte 4.2 cm.
Breedte 12.5 cm.
Hoogte 9 cm.
Designer

Trine Andersen

Trine Andersen (1979) is afgestuurd grafisch ontwerpster en startte in 2005 met Ferm Living. Haar stijl is minimalistisch en grafisch met soms een Retro twist. Samen met haar man Martin heeft ze de dagelijkse leiding over Ferm Living. Trine en Martin hebben een zoon, August en wonen in Kopenhagen.

Trine Andersen
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit