Vitra Favela Miniatuur

By Fernando & Humberto Campana

Omschrijving

De Miniatures Collection van Vitra brengt de belangrijkste ontwerpen uit de moderne meubelgeschiedenis in miniatuurformaat. Deze miniaturen zijn uitgevoerd in de originele constructie, materialen en kleuren en zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor universiteiten, designacademies en architecten. Hoewel ze soms ook alleen dienen als geliefde verzamelobjecten.

De miniatuur Favela is vervaardigd naar een schaalverhouding van 1:6.

Favela is een woord wat wordt gebruikt voor een stedelijk gebied met een lage levensstandaard en waar de bewoners van lage inkomens moeten rondkomen. Vaak wordt de term gebruikt om een typische Braziliaanse krottenwijk te beschrijven. De Favela stoel is hiernaar vernoemd omdat deze is vervaardigd uit vele stukken natuurlijk hout, waardoor je de vervaardiging van de Favela kunt vergelijkbaar met het bouwen van krotten in sloppenwijken, namelijk gelijmd en met de hand gespijkerd. Dat elke Favela met de hand gemaakt wordt, betekent bovendien ook dat elke Favela stoel uniek is.
Favela werd in 1991 ontworpen door Fernando en Humberto Campana.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 4055737012440
Productnr. 20257001
Materiaal Hout
Designer Fernando & Humberto Campana
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 10.5
Breedte 11.5
Hoogte 12.5

Favela Miniatuur

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 485

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit