Gubi F.A.33 Spiegel

By Gio Ponti

Omschrijving

De Gubi F.A.33 Spiegel is een ontwerp van de Italiaans ontwerper Gio Ponti.

Gio Ponti was naast designer tevens architect, artist én publisher. Hij was – en is – één van ’s werelds meest veelzijdige en invloedrijkste designers van de 20ste eeuw. Ponti heeft in zijn ontwerpen altijd de perfecte mix weten te vinden tussen stijl en functionaliteit. Zijn collectie is te herkennen aan het altijd aanwezige vernieuwde perspectief op bestaand traditioneel Italiaanse design. Ponti liet zich inspireren door, zoals het een echte Italiaan betaamd, ‘la dolce vita’. Hierdoor is in al zijn ontwerpen het kleurrijke, vrolijke en sensuele Italiaanse leven terug te vinden. Deze op en top designer wist – en weet ook nu nog – iedereen met zijn bijzondere ontwerpen te inspireren om met volle teugen van het leven te genieten. Heerlijk toch!

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Gubi ziet zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren. Dit vind je ook terug in het – inmiddels iconische – ontwerp van de F.A.33 Spiegel.

De F.A.33 Spiegel van Gubi werd al in 1933 ontworpen door de legendarische ontwerper Gio Ponti. De zuivere en licht gebogen vorm zorgen voor een tijdloos ontwerp. F.A.33 wordt vervaardigd uit spiegelglas en is naar keuze afgewerkt in messing of zwart messing. De spiegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. De kleinste uitvoering heeft een breedte van 54 centimeter en een hoogte van 80 centimeter. De grotere variant heeft een breedte van 70 centimeter en een hoogte van 146 centimeter.

Gubi F.A.33 Spiegel


✓ Design met een persoonlijke touch
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmetingen: b. 54 x h. 80 of b. 70 x h. 146 cm.
✓ Design: Gio Ponti

Vragen over de F.A.33 Spiegel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi F.A.33 Spiegel.

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Gio Ponti
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Breedte 54/70
Hoogte 80/146
Bijlagen Meer informatie wandmontage Productinformatie 54 x 80 cm. Productinformatie 70 x 146 cm.

F.A.33 Spiegel

Small - Messing

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 999

Special Price € 899,10

F.A.33 Spiegel

Small - Zwart Messing

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 999

Special Price € 899,10

F.A.33 Spiegel

Large - Messing

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.499

Special Price € 1.349,10

F.A.33 Spiegel

Large - Zwart Messing

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 1.499

Special Price € 1.349,10

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit