Extremis Romeo & Juliet Tuinbank

By Stijn Goethals & Koen Baeyens & Basile Graux

Omschrijving

De Extremis Romeo en Juliet Tuinbank is een ontwerp van Stijn Goethals, Koen Baeyens & Basile Graux. Het idee achter tuinbank is even mooi als tragisch, want net zoals Romeo en Julia zijn de beide bomen in de plantenbak voorbestemd om bij elkaar te blijven, zonder echt samen te zijn. De ruimte tussen de bomen biedt een fijne plek om even te ontspannen. Een enkel exemplaar doet al veel voor uw tuin, maar de Romeo en Juliet Tuinbank komt helemaal tot z’n recht in een grotere omgeving. Maak een architectonisch statement door verschillende banken in het verlengde van elkaar te zetten en fleur zo elke omgeving op!

De bank is gemaakt van Jatoba Hardhout (FSC 100%) en wordt geleverd met twee binnen potten en twee buiten potten. De bank is 320 centimeter breed, 73.5 centimeter diep en 48 centimeter hoog.

De Romeo en Juliet Tuinbank behoort tot de stijlvolle outdoor collectie van Extremis. Het merk werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants, de man die hoofdzakelijk ook verantwoordelijk is voor het ontwerp en het samenstellen van de collectie. Extremis kenmerkt zich door het milieu-efficiënt produceren en valt tevens op door hun vooruitstrevende en bijzondere ontwerpen. Het doel van Extremis is om mensen weer samen te brengen. Daarom bestaat een groot deel van de collectie uit comfortabele (picknick)tafels, waaraan u met veel mensen van het leven kunt genieten. Maar ook deze Romeo en Juliet Tuinbank is natuurlijk een goed voorbeeld van hoe Extremis mensen weer bij elkaar wil brengen.

Extremis Romeo en Juliet Tuinbank


✓ Zorgt voor een groen accent
✓ Inclusief twee potten (binnen- en buitenpot)
✓ Gemaakt van Jatoba Hardhout (100% FSC)
✓ Afmeting: b. 320 x h. 73.5 x d. 48 cm.
✓ Designer: Stijn Goethals, Koen Baeyens & Basile Graux

Vragen over de Romeo en Juliet Tuinbank van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Romeo en Juliet Tuinbank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Stijn Goethals & Koen Baeyens & Basile Graux
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Diepte / Lengte 320 cm.
Breedte 73.5 cm.
Hoogte 48 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 48 cm.
Bijlagen Productinformatie

Romeo & Juliet Tuinbank

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 4.386

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit