Extremis Pontsūn Tafel

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Pontsūn Tafel is een ontwerp van Dirk Wynants. De poten van de tafel zijn geïnspireerd op origami, de Japanse papiervouwkunst. Een schitterend stijlelement, dat bovendien ook de stevigheid van de tafel ten goede komt. Niet alleen de poten vallen op door hun bijzondere design, maar ook het tafelblad spreekt tot de verbeelding. In tegenstelling tot veel tafels zijn de planken niet in de lengte, maar in de breedte gelegd. Hierdoor heeft de tafel de uitstraling van een pier of ponton. Dat verklaart ook de naam van de tafel, want Pontsūn betekent in het Japans ponton.

De tafel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en biedt plaats aan veel mensen. De kleinste uitvoering van de tafel is 325 centimeter lang en de grootste uitvoering heeft een lengte van 395 centimeter. Alle tafels zijn 110 centimeter breed en 74 centimeter hoog. Het houten blad is gemaakt van Hellwood, een zeer robuuste houtsoort die moeiteloos ruwe weersomstandigheden kan ontstaan. Hellwood is relatief donker en heeft daardoor een luxueuze uitstraling. Echter, onder invloed van de zon kan het hout na verloop van tijd grijs kleuren. Goed onderhoud is daarom van belang om de uitstraling van het hout te bewaren.

De Pontsūn Tafel maakt deel uit van de collectie van Extremis. Het Belgische merk werd opgericht in 1994 door Dirk Wynants. Hij is tevens ook de hoofdontwerper van Extremis en heeft al talloze stijlvolle en praktische ontwerpen op zijn naam staan. Elk ontwerp begint vanuit de opvatting dat een meubel iets moet bijdragen en de wereld een stukje beter moet maken. Doorgaans betekent dit dat de ontwerpen van Extremis functioneel en een lust voor het oog zijn. Daarnaast zijn de meubels van Extremis echte ‘tools for togetherness’, wat betekent dat ze bijdragen aan een prettig samenzijn met vrienden en familie en het vieren van het leven net wat aangenamer maken!

Extremis Pontsūn Tafel


✓ Stijlvolle tuintafel met een Japanse flair
✓ Stalen of aluminium frame
✓ Tafelblad van Hellwood hout
✓ Verkrijgbaar in drie lengtes
✓ Afmeting: b. 110 x h. 74 x l. 325/395 cm.
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Pontsūn Tafel van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Pontsūn Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Diepte / Lengte 255/325/395 cm.
Breedte 110 cm.
Hoogte 74 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Pontsūn

Vanafprijs

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 5.893

Special Price € 5.303,70

Pontsūn - Hellwood - Zwart

325 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 6.268

Special Price € 5.641,20

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit