Extremis Pantagruel Picnic

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Pantagruel Picnic is een ontwerp van Dirk Wynants. Pantagruel is de zoon van de reus Gargantua in de befaamde verhalenreeks van de Franse monnik Rabelais uit de 16e eeuw. Niet alleen in het literaire meesterwerk is Pantagruel de zoon van Gargantua, maar ook in de collectie van Extremis. Ruim twintig jaar geleden lanceerde Extremis namelijk haar eerste meubel, de Gargantua Picnic. Deze verstelbare picknicktafel bleek een schot in de roos. Nu heeft Extremis een lichtere variant van de Gargantua Picnic gelanceerd, de Pantagruel. Deze picknicktafel is niet verstelbaar, maar heeft wel het kenmerkende design van zijn ‘vader’ overgenomen. Dat betekent een gemakkelijke instap, een robuust frame, een stijlvol houten blad en een ‘lazy susan', een draaibaar plateau.

De Extremis Pantagruel Picnic is de perfecte tafel om samen met vrienden en familie de mooie momenten in het leven te vieren. Er passen namelijk 8 tot 12 personen aan tafel, dus er is plek voor iedereen. De tafel heeft een diameter van 227 centimeter en is 75 centimeter hoog. Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal of gelakt aluminium. Het aluminium frame is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren. Voor het tafelblad heeft u de keuze uit Iroko hout of Hellwood. Iroko hout heeft qua eigenschappen veel weg van teakhout terwijl Hellwood nog robuuster en wat donkerder van kleur is. Het draaibare plateau in het midden van de tafel is altijd gemaakt van HPL.

De Pantagruel Picnic laat goed zien waartoe Extremis in staat is. Dirk Wynants richtte het merk in 1994 op en lanceerde meteen de Gargantua Picnic. Het bijzondere ontwerp bleek het begin van een opvallende en stoere outdoor collectie. De kwaliteit van de meubels staat buiten kijf, maar ook het design is van een ongekend hoog niveau. Veel meubels zijn dusdanig verfijnd en stijlvol dat ze ook moeiteloos binnenshuis gebruikt kunnen worden, iets wat ook veelvuldig gebeurt. Het doel van Extremis is om meubels te maken die mensen kunnen verbinden. Het merk maakt namelijk zogeheten ‘tools for togetherness’, die eraan bijdragen om feestjes met vrienden en familie nog beter en leuker te maken. De Pantagruel Picnic is hier een schitterend voorbeeld van!

Extremis Pantagruel Picnic


✓ Brengt de hele familie samen!
✓ Plek voor 8 tot 12 personen
✓ Keuze uit verschillende materialen
✓ Inclusief draaibaar tafelblad
✓ Afmeting: Ø 227 x h. 75 cm.
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Pantagruel Picnic van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Pantagruel Picnic.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 75 cm.
Diameter 227 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Productinformatie

Pantagruel

Vanafprijs

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.762

Pantagruel - Gegalvaniseerd

Hellwood - Lazy Susan Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.762

Pantagruel - Wit

Hellwood - Lazy Susan Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 8.349

Pantagruel - Zwart

Hellwood - Lazy Susan Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 8.482

Pantagruel - Earth

Hellwood - Lazy Susan Zwart

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 8.482

Pantagruel - Wit

Iroko - Lazy Susan Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 8.736
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit