Extremis Marina Tafel

By Metrica

Omschrijving

De Extremis Marina Tafel is een ontwerp van Metrica. Extremis maakt, zoals ze het zelf noemen, ‘tools for togetherness’. Hiermee bedoelen ze dat elk meubel van Extremis het leuker en makkelijker maakt om met veel vrienden en familie het leven te vieren. De Marina Tafel laat dit goed zien. Doordat het blad is gemaakt van glasvezel, is het namelijk mogelijk om de tafel ogenschijnlijk oneindig lang te maken. Zo kunt u kiezen voor een uitvoering van twaalf meter lang, waar ruim 30 mensen aan passen! De strakke lijnen van de tafel kunnen daarnaast ook op architectonisch vlak van betekenis zijn. Door de tafel zowel in huis als in de tuin een plekje te geven creëert u namelijk een groots gebaar en zorgt u ervoor dat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

Het frame van de tafel is gemaakt van staal, dat voorzien is van een witte poedercoating (RAL 9016). Ook het blad van glasvezel is wit en bestaat uit vijf of zes profielen. Kiest u voor vijf profielen, dan is de tafel 72 centimeter breed. De uitvoering met zes profielen heeft een breedte van 87 centimeter. De tafel is 75 centimeter hoog. Vanwege de talloze mogelijkheden van deze tafel hebben wij maar enkele uitvoeringen in onze webshop staan. Uiteraard is het mogelijk om ook de andere uitvoeringen te bestellen. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen, waarna onze klantenservice contact met u zal opnemen.

De Marina Tafel behoort tot de moderne collectie van Extremis, dat in 1994 werd opgericht door Dirk Wynants. Het merk staat bekend om haar ecologische benadering, waarbij verspilling tot een minimum wordt beperkt en duurzaamheid één van de belangrijkste doelen is. Daarnaast zijn de meubels van Extremis echte ‘tools for togetherness’, wat zoveel betekent als dat de meubels het nog makkelijker en leuker maken om met vrienden en familie te genieten van het leven. De onbeperkte mogelijkheden van de Marina Tafel, wat betreft de lengte, laten dit goed zien!

Extremis Marina Tafel


✓ Tijdloze tafel met eindeloze mogelijkheden
✓ Blad van wit glasvezel
✓ Frame van wit gelakt staal
✓ Zitbank los verkrijgbaar
✓ Keuze uit verschillende formaten
✓ Designer: Metrica

Vragen over de Marina Tafel van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Marina Tafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Metrica
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Marina Tafel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.517

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit