Extremis Marina Picknicktafel

By Metrica

Omschrijving

De Extremis Marina Picknicktafel is een ontwerp van Metrica. De Picknicktafel is een uitstekend voorbeeld van wat Extremis ‘tools for togetherness’ noemt. Deze meubels zijn bedoelt om met veel mensen van elkaars gezelschap en van het leven te genieten. Dat gaat zeker lukken met de Marina Picknicktafel, die ogenschijnlijk oneindig lang kan zijn. Dit komt doordat het blad gemaakt wordt van glasvezel, waardoor zelfs een tafel van 12 meter lang nog uit één stuk bestaat. Hiermee is de Marina Picknicktafel een perfecte keuze voor feestjes met veel mensen, want aan de langste variant passen wel 40 personen!

Het frame van de tafel is gemaakt van staal, voorzien van een witte poedercoating (RAL 9018). Het blad is dus gemaakt van glasvezel en bestaat uit vijf of zes profielen. Een tafel met vijf profielen is 154 centimeter breed (inclusief bank) en een tafel met zes profielen heeft een breedte van 170 centimeter. De kleinste tafel heeft een lengte van 165 centimeter, de langste tafel meet 12 meter.

De Marina Picknicktafel maakt deel uit van de collectie van Extremis. Dirk Wynants richtte het merk in 1994 op en is ook vandaag de dag nog de drijvende kracht achter Extremis. Kenmerkend voor Extremis is de focus op ecologisch design, waarbij verspilling aan materialen tot een minimum wordt beperkt en de duurzaamheid zo groot mogelijk is. Daarnaast richt Extremis zich op het maken van zogeheten ‘tools for togetherness’. Dat betekent dat Extremis als doel heeft dat al haar meubels bijdragen aan een leuker, beter en gezelliger sociaal leven met vrienden en familie. De Marina Picknicktafel is hier een overduidelijk voorbeeld van, want door het vrijwel onbeperkte formaat is dit de perfecte tafel om samen met heel veel mensen van het leven te genieten!

Extremis Marina Picknicktafel


✓ Biedt plaats aan maximaal 40 man!
✓ Blad van wit glasvezel
✓ Wit stalen poten
✓ Keuze uit vele formaten
✓ Afmeting: b. 165 - 1210 x h. 75 x d. 154/170 cm.
✓ Designer: Metrica

Vragen over de Marina Picknicktafel van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Marina Picknicktafel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Metrica
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Marina Picknicktafel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 3.672

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit