Extremis Inumbra Parasol

By Dirk Wynants

Omschrijving

De Extremis Inumbra Parasol is een ontwerp van Dirk Wynants. Deze stijlvolle parasol steelt gegarandeerd de show in uw tuin. Dat komt enerzijds door het simpele design, maar ook door het feit dat alle techniek van de parasol boven het doek is weggewerkt. Ideaal, want zo ziet u er niets van als u onder de parasol zit. Daarnaast is de parasol heel gemakkelijk te openen en te sluiten met een aparte hendel. De Inumbra Parasol is uitvoerig getest in de windtunnel en heeft bewezen tegen een (wind)stootje te kunnen. Windsnelheden tot 8 beaufort doen de parasol niets, maar de vuistregel is dat het verstandig is om de parasol al vanaf 6 beaufort te sluiten. Tip: als u de koordjes van de parasol hoort fluiten in de wind is het verstandig om de parasol dicht te klappen.

De parasol is verkrijgbaar in twee formaten, met een diameter van 350 of 400 centimeter, en kan geleverd worden in wit, zwart en taupe. De parasol met een diameter van 350 centimeter is 203 centimeter hoog, de variant met een diameter van 400 centimeter is 219 centimeter hoog. Een bijpassende hoes is inbegrepen en een betonnen sokkel is los verkrijgbaar.

De Inumbra Parasol is een perfecte aanvulling op de prachtige collectie van Extremis. Dirk Wynants richtte het merk in 1994 op, omdat hij graag zijn creativiteit kwijt wilde en het liefst dingen maakt waar mensen echt wat aan hebben. Die instelling staat aan de basis van elk ontwerp van hem en kenmerkt de kern van de collectie van Extremis. Naast veel functionaliteit en slim design zijn alle meubels en accessoires bijzonder stijlvol en fleuren ze uw tuin gegarandeerd op. Het doel van Extremis is om mensen weer samen te brengen en te laten genieten van elkaars gezelschap. Daarom maakt het merk eigenlijk geen meubels maar zogeheten ‘tools for togetherness’, waarmee u het leven samen met vrienden en familie echt kunt vieren!

Extremis Inumbra Parasol


✓ Stijlvolle bescherming tegen de zon
✓ Bestand tegen windsnelheden van 8 Beaufort
✓ Past perfect bij de meubels van Extremis
✓ Wit, zwart of taupe doek
✓ Keuze uit twee formaten
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Inumbra Parasol van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Inumbra Parasol.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 203/219 cm.
Diameter 350/400 cm.
Opties Afneembare hoes, Buiten te gebruiken, Inklapbaar, Met wieltjes
Bijlagen Productinformatie

* Verplichte velden

Inumbra Parasol

Levertijd: 4 - 6 weken

Normale prijs: € 4.707

Special Price € 4.236,30

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit