Extremis Anker Picknicktafel

By Dirk Wynants

Omschrijving

Met de Extremis Anker Picknicktafel laat ontwerper Dirk Wynants zien hoe stijlvol een picknicktafel kan zijn. Bij de meeste picknicktafels is het een hele toer op aan te tafel te gaan zitten en moet u meestal over de bank klimmen. Daar heeft Dirk Wynants een oplossing voor gevonden, door aan beide kanten van de bankjes ruimte te laten. Hierdoor schuift u gemakkelijk aan tafel en kan het genieten beginnen! De bankjes bieden met gemak plek aan zes mensen en met een beetje schuiven kunt u zelfs met 9 man aan tafel zitten. Maar vanwaar de naam? Kijk even naar de zijkant van de tafel en u ziet het antwoord meteen!

De Extremis Anker Picknicktafel is heel robuust dankzij het massief stalen frame. Standaard is het frame gegalvaniseerd, waardoor het heel goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een aluminium frame in wit, zwart of earth. Ook met een aluminium frame kan de tafel prima buiten gebruikt worden. Het houten blad en de houten zitting kunnen uitgevoerd worden in Iroko hout of Hellwood hout. Beide houtsoorten zijn erg robuust, maar Hellwood is net wat beter bestand tegen zeer uiteenlopende weersomstandigheden. Bovendien is Hellwood een stuk donkerder dan Iroko. In het midden van de tafel bevindt zich een gekleurde plaat, die ruimte biedt aan de Inumbrina Parasol van Extremis. De picknicktafel heeft een diameter van 217 centimeter en is 74 centimeter hoog. Om de Anker Picknicktafel stevig vast te zetten, kunt u bij ons passende grondverankering bestellen van gegalvaniseerd staal.

De Anker Picknicktafel is onderdeel van de schitterende collectie van Extremis. Dit Belgische merk werd in 1994 opgericht door Dirk Wynants, die tevens verantwoordelijk is voor de meeste ontwerpen. Kenmerkend voor Extremis is de focus op functionele meubels die echt bijdragen aan een beter leven. Hoe dan? Elk ontwerp van Dirk Wynants begint vanuit het idee dat er een probleem opgelost moet worden, zoals de instap van een picknicktafel. Met een innovatieve en bovenal stijlvolle vormgeving slaagt Extremis hier wonderwel in. Op deze manier creëert het bedrijf zogeheten ‘tools for togetherness’, meubels die het samenzijn met vrienden en familie naar een hoger plan tillen. Kortom, een meubel van Extremis levert niet alleen een stijlvolle, maar bovendien ook een hele gezellige setting op!

U kunt bij ons verschillende uitvoeringen van de Anker Picknicktafel direct bestellen. Liever een andere uitvoering of benieuwd naar alle mogelijkheden? Als u hieronder een offerte aanvraagt, neemt onze klantenservice contact met u op.

Extremis Anker Picknicktafel


✓ Tafel en bank ineen
✓ Gemakkelijke instap
✓ Keuze uit Iroko- of Hellwood hout
✓ Inumbrina Parasol los verkrijgbaar
✓ Stalen poten
✓ Afmeting: Ø 217 x h. 74 cm.
✓ Designer: Dirk Wynants

Vragen over de Anker Picknicktafel van Extremis?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Extremis Anker Picknicktafel.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Dirk Wynants
Garantie 2 jaar
Merk Extremis
Hoogte 74 cm.
Diameter 217 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Productinformatie

Anker - Iroko

Gegalvaniseerd - Plaat Earth

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 4.919

Anker - Zelf Samenstellen

Vanafprijs

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.034

Anker - Hellwood

Earth - Plaat Earth

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.034

Anker - Iroko

Wit - Plaat Wit

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 5.034
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit