MDF Italia EXT-Table

By Bruno Fattorini

Omschrijving

De EXT-Table is speciaal ontworpen door Bruno Fattorini voor MDF Italia. Het is een relatief eenvoudige tafel maar wel een uiterst functionele tafel. De EXT-Table is namelijk uitschuifbaar waardoor er, indien nodig, in een handomdraai extra ruimte gecreëerd kan worden.

Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar van de EXT-Table die geleverd wordt met 1 verlengstuk:
- 90 x 140 cm.
- 90 x 180 cm.
- 90 x 200 cm.

De afmetingen mét verlengstuk worden dan:
- 90 x 200 cm. - 1 verlengstuk van 60 cm.
- 90 x 240 cm. - 1 verlengstuk van 60 cm.
- 90 x 260/320 cm. - 2 verlengstukken van 60 cm.

Het frame is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en het blad is vervaardigd uit HPL - High Pressure Laminate - of LG HI-MACS naar keuze. Beide in de kleur wit.

LG HI-MACS is voor 75% samengesteld uit natuurlijke mineralen en zeer fijne acrylverf. Doordat gebruik wordt gemaakt van het meest geavanceerde productieproces staat LG HI-MACS garant voor de hoogste kwaliteit.

Technische specificaties:
- LG HI-MACS absorbeert niet: het is niet-poreus en het is zeer goed bestand tegen vlekken.
- De kleur verandert niet door de jaren heen
- LG HI-MACS is ecologisch en hygiënisch dankzij de acrylhars
- LG HI-MACS is makkelijk schoon te maken en het heeft geen speciaal onderhoud nodig. Voor het dagelijks schoon houden van de tafel kunt u gebruikt maken van een vochtige doek eventueel met een zacht reinigingsmiddel.

Vlekken kunnen worden verwijderd met behulp van bleekmiddel. Dit bleekmiddel laat u 5 minuten op de vlek intrekken en vervolgens maakt u het schoon met water en een allesreiniger.
Hardnekkige vlekken, krassen en kleine brandplekken van sigaretten kunnen verwijderd worden met een huishoudelijk schuurmiddel.

LG HI-MACS is vervaardigd onder de beste milieu-en kwaliteitscertificaten.

Naast een frame uit geanodiseerd aluminium is er ook een EXT-Table verkrijgbaar met een frame uit gepolijst aluminium . Daarnaast is er ook nog een monochromatische uitvoering van de EXT-Table, hierbij zijn het frame en het blad in dezelfde kleur.

De genoemde prijs is een vanafprijs. Deze is op basis van een tafel met de afmeting 140 x 90 cm. met verlengstuk, uitgevoerd in HPL

Vanwege de talloze mogelijkheden is de EXT-Table niet direct te bestellen in onze webshop. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Bruno Fattorini
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia

EXT-Table
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.469

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit