Ethnicraft Window Wandtafel

By Constance Guisset

Omschrijving

De Ethnicraft Window Console is een ontwerp van Constance Guisset. De succesvolle Window serie is uitgebreid met de Window Console. Een prachtige wandtafel waar u niet alleen dingen op de tafel tentoon kunt stellen, maar ook erin. Het blad is namelijk gemaakt van glas, waardoor u in de eikenhouten bak eronder naar hartenlust kunt experimenteren. De eiken omlijsting is behandeld met een transparante vernis. De poten zijn eveneens gemaakt van eikenhout, maar zijn behandeld met een zwarte vernis, waardoor een prachtig licht-donker contrast ontstaat. De Window Console is 120 centimeter breed, 80 centimeter hoog en 45 centimeter diep. In de serie zijn naast de wandtafel ook een salon- en bijzettafel verkrijgbaar.

De Window Console van Ethnicraft is ontworpen door award-winning designer Constance Guisset, die met haar Constance Guisset Studio prachtige ontwerpen voor bekende labels maakt. Ook voor ons is ze geen onbekende, want ook de Vertigo lamp van Petite Friture kwam van haar hand. Met haar team van designers en architecten beoogt ze ontwerpen te creëren die de nieuwsgierigheid wekken en verwonderen. Naast de Window serie maakte ze voor Ethnicraft ook de Simple serie.

Ethnicraft Window Console


✓ Met glazen blad
✓ Eiken afgewerkt met vernis
✓ De zijkant kan geopend worden
✓ Afmeting: b. 120 x h. 80 x d. 45 cm.

Vragen over de Window Console van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Window Console.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
EAN Code 0749531853067
Productnr. 51429
Materiaal Hout
Designer Constance Guisset
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 45 cm.
Hoogte 80 cm.
Breedte 120 cm.

Window Wandtafel

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 789

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit