Ethnicraft Stability Wandtafel

By Ethnicraft

Omschrijving

De Stability Wandtafel is een ontwerp van Ethnicraft en behoort tot diens prachtige minerale collectie. Het blad van de Stability wandtafel is opgebouwd uit natuurlijke minerale poeders en kleurpigmenten, die tezamen een aardelandschap nabootsen dat men zo in de natuur zou kunnen tegenkomen. Dit effect wordt bereikt door gebruik te maken van een eeuwenoud maakproces dat zich ook in de natuur zelf voltrekt. Elk exemplaar wordt met de hand gevormd door bekwame ambachtslieden van Ethnicraft en verkrijgt zo zijn unieke en authentieke uitstraling.

Het prachtige natuurlijke blad wordt gedragen door twee luchtige maar zeer stevige poten, waaraan de tafel zijn naam te danken heeft. Eenvoudige lijnen tonen de schoonheid van bewerkt metaal en laten alle aandacht naar het sublieme blad gaan. De Stability wandtafel is tevens verkrijgbaar als salontafel.

Ethnicraft Stability Wandtafel


✓ Uniek en authentiek blad
✓ Gemaakt van minerale poeders en kleurpigmenten
✓ Gevormd met de hand
✓ Ook verkrijgbaar als salontafel

Vragen over de Stability Wandtafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Stability Wandtafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ethnicraft
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 170 cm.
Hoogte 75 cm.

Stability Wandtafel

Umber

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 959

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit