Ethnicraft Sphere Salontafel

By Ethnicraft

Omschrijving

De Ethnicraft Sphere Salontafel is een ontwerp van Ethnicraft en behoort tot diens prachtige minerale collectie. Opgebouwd uit natuurlijke minerale poeders en kleurpigmenten brengen de aardse Sphere salontafels de echte natuur in huis. Op het ronde blad strekt zich een aardelandschap uit dat u zo in de natuur zou kunnen tegenkomen, dit wordt gerealiseerd door een maakproces dat zich ook voltrekt in de natuur. Onder het blad bevindt zich een metalen voet die net zoals het blad van de rijkelijke kleur ‘Umber’ is voorzien. De Sphere is een schitterende salontafel die de rijkdommen van de aarde op een luxueuze manier in uw interieur laat stralen.

Iedere tafel uit de Sphere collectie wordt door de bekwame ambachtslieden van Ethnicraft met de hand gemaakt en gevormd volgens enkele van de oudste artistieke technieken. De bladen van de tafels hebben daarom ook ieder een unieke uitstraling en een authentieke visuele ‘handtekening’ van de maker. De Sphere tafel is verkrijgbaar in een kleine afmeting (Ø65 x h. 41 cm.) en een grote afmeting (Ø80 x h.35 cm.), deze zijn perfect met elkaar te combineren

Ethnicraft Sphere Salontafel


✓ Rijkdom van de natuur vertaald naar luxe meubel
✓ Opgebouwd uit natuurlijke mineralen
✓ Uniek en authentiek
✓ In twee afmetingen verkrijgbaar

Vragen over de Sphere Salontafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Sphere Salontafel.

Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ethnicraft
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 35/41 cm.
Diameter 65/80 cm.

Sphere Salontafel

Ø65 x h. 41 cm.

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 439

Sphere Salontafel

Ø80 x h. 35 cm.

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 589
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit