Ethnicraft KDS Kledingkast

Omschrijving

De Ethnicraft KDS Kledingkast is een praktische, minimalistische en elegante kast die in haast ieder hedendaagse interieur een plek weet te vinden.

De KDS Kledingkast is voorzien van twee schuifdeuren. Aan de ene zijde is de kast voorzien van vijf planken, aan de andere zijde heeft de kast twee planken en genoeg ruimte om kleding aan de kapstok te hangen. De kast is gemaakt van massief eiken of teak hout.

De naturel eiken variant is afgewerkt met een natuurlijke olie die protectie biedt tegen de meeste stoffen en vloeistoffen. Vlekken kunnen echter nooit helemaal voorkomen worden en moeten daarom direct afgedaan worden, liefst met een licht vochtige doek zonder bijtende schoonmaakmiddelen. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit kunt u de kast in naturel eiken na verloop van tijd opnieuw behandelen met een hardwaxolie. Deze kunt u direct mee bestellen.

De teak houten kast heeft geen beschermende laag. Het hout is louter gepolijst, waardoor natuurlijke oliën naar boven komen. De hoge dichtheid van teak heeft als voordeel dat vlekken niet gemakkelijk doordringen in het hout. U kunt uw teakhouten kast zelf van een beschermende olie voorzien. Deze kunt u direct bijbestellen.

Ethnicraft KDS Kledingkast


✓ Praktisch en minimalistisch
✓ Twee schuifdeuren
✓ Teak of Eiken hout
✓ Breed toepasbaar

Vragen over de KDS Kledingkast van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft KDS Kledingkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 65 cm.
Hoogte 218 cm.
Breedte 166 cm.

KDS Kledingkast

Eiken

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 3.229

KDS Kledingkast

Teak

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 3.449

Bestel direct mee

Oculto Olie

Teak

Nog 4 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 1 november in huis
€ 43

Hardwax-Oil Eiken

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 34

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit