Ethnicraft Fin Bijzettafel

By Alain van Havre

Omschrijving

De Ethnicraft Fin Bijzettafel is een ontwerp van Alain van Havre. De meest interessante dingen ontstaan tijdens speels experimenteren, dit ontdekt van Havre wanneer hij verschillende geometrische vormen bij elkaar past. Het resultaat is een sculpturale bijzettafel die veel dynamiek uitstraalt, en dankzij de afwisseling van open en dichte vlakken er vanuit iedere hoek als een totaal andere sculptuur uitziet. De Fin bijzettafel is een subtiele toevoeging in ieder huishouden die met haar eenvoud en elegantie menig oog verrast!

Dit ontwerp is gemaakt van 100% massief geborsteld teakhout dat is bewerkt met een zwarte vernislaag. De beschermende vernislaag dat op het teakhout is aangebracht, zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het tafeltje behouden blijft, maar geeft geen garantie tegen vlekken. Neem vlekken altijd meteen af met een lichtvochtige doek om zo lang mogelijk van de bijzettafel te genieten. De nerven van het hout zijn goed zichtbaar dankzij de geborstelde afwerking. De bijzettafel heeft een diameter van 50 centimeter en tevens een hoogte van 50 centimeter.

Let op! De tafel is gemaakt van massief hout: dit heeft de eigenschap om alles op te nemen. Een houten tafel gaat leven en wordt mooier door het gebruik ervan, maar wanneer een vlek de mogelijkheid krijgt om in te trekken, zal deze niet zomaar verwijderd kunnen worden. Let dus op met vloeistoffen en warme voorwerpen. Meer informatie over het onderhoud van de tafels van Ethnicraft kunt u vinden in de bijlagen.

Ethnicraft Fin Bijzettafel


✓ Dynamisch design
✓ Sculpturaal en elegant
✓ 100% massief teakhout
✓ Afmeting: Ø50 x h. 50 cm.

Vragen over de Fin Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Fin Bijzettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Productnr. 10193
Materiaal Hout
Designer Alain van Havre
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 50 cm.
Diameter 50 cm.

Fin Bijzettafel

Zwart Teak - Ø50 x h. 50 cm.

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 419

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit