Ethnicraft Cove Bijzettafel

By Alain van Havre

Omschrijving

De Ethnicraft Cove Bijzettafel is een ontwerp van Alain van Havre. De meest interessante dingen ontstaan tijdens speels experimenteren, dit ontdekt van Havre wanneer hij verschillende geometrische vormen bij elkaar past. Hij bedenkt een reeks bijzettafeltjes die allemaal met open en gesloten vormen spelen, waaronder de Cove bijzettafel. Kenmerkend voor deze bijzettafel is dat bij elk van de drie rechthoekige poten een halve cirkel is uitgesneden. Met zijn kalme uitstraling vormt de Cove een prachtige subtiele toevoeging aan uw woonkamer of slaapkamer.

Dit ontwerp is gemaakt van 100% massief teakhout dat met een zwarte vernislaag is afgewerkt. De beschermende vernislaag dat op het teakhout is aangebracht, zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het tafeltje behouden blijft, maar geeft geen garantie tegen vlekken. Neem vlekken altijd meteen af met een lichtvochtige doek om zo lang mogelijk van de bijzettafel te genieten. De Cove bijzettafel heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 50 centimeter.

Let op! De tafel is gemaakt van massief hout: dit heeft de eigenschap om alles op te nemen. Een houten tafel gaat leven en wordt mooier door het gebruik ervan, maar wanneer een vlek de mogelijkheid krijgt om in te trekken, zal deze niet zomaar verwijderd kunnen worden. Let dus op met vloeistoffen en warme voorwerpen. Meer informatie over het onderhoud van de tafels van Ethnicraft kunt u vinden in de bijlagen.

Ethnicraft Cove Bijzettafel


✓ Sculpturaal design
✓ Kalme uitstraling
✓ 100% massief teakhout
✓ Afmeting: Ø50 x h. 50 cm.

Vragen over de Cove Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Cove Bijzettafel.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juni een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Productnr. 10190
Materiaal Hout
Designer Alain van Havre
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 50 cm.
Diameter 50 cm.

Cove Bijzettafel

Zwart Teak - Ø50 x h. 50 cm.

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 3-6 werkdagen
€ 409

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit