Ethnicraft Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek

Omschrijving

De Ethnicraft Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek is een stijlvolle combinatie van drie Ethnicraft meubelen waarmee een eigentijdse en flexibele thuiswerkplek gecreëerd kan worden. De set bestaat uit een Bok Tafel, Bok Stoel en een Billy Opbergkast, allen gemaakt van zwart gekleurd massief eikenhout. De combinatie zorgt voor een strak en modern geheel dat door de zichtbare houtstructuren tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling heeft. De tafel en stoel zijn ook als eetkamer setting toe te passen, de opbergkast maakt er een echte, flexibele thuiswerkplek van.

Bok Stoel
Deze Bok Stoel heeft een zwartgekleurd massief eikenhouten frame met een bijzondere, karakteristieke vorm. De zitting is voorzien van een grijskleurige stoffering die is gevuld met hoogwaardig schuim, wat zorgt voor extra comfort.
Afmeting: b. 50 x d. 53 x h. 76 cm. / zithoogte: 46 cm.

Bok Tafel
Deze Bok Tafel is, net als de stoel uit deze set, gemaakt van zwartgekleurd massief eikenhout. Typerend aan het ontwerp is de ruimte tussen de poten en het tafelblad. Het zorgt voor een lichte uitstraling. Ook de zachte vormen van de poten dragen hieraan bij.
Afmeting: b. 180 x d. 90 x h. 76 cm.

Billy Opbergkast
De zwartgekleurde eikenhouten Billy Opbergkast heeft drie grote en praktische lades. Bovendien is de kast voorzien van wieltjes waardoor deze gemakkelijk verplaatst kan worden. Door de afmeting past het kastje onder haast iedere tafel. Perfect voor de flexibele thuiswerkplek!
Afmeting: b. 50 x d. 56 x h. 66 cm.

Ethnicraft Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek


✓ Tafel, stoel en opbergkast
✓ Ethnicraft thuiskantoor set
✓ Zwartgekleurd eikenhout
✓ Strakke en natuurlijke combinatie

Vragen over de Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Merk Ethnicraft

Bok Tafel & Billy Opbergkast & Bok Stoel Thuiswerkplek

Levertijd: 3 - 5 weken

Normale prijs: € 3.817

Special Price € 3.445,65

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit