Ethnicraft Arc Bijzettafel

By Alain van Havre

Omschrijving

De Ethnicraft Arc Bijzettafel is een ontwerp van Alain van Havre. De meest interessante dingen ontstaan tijdens het speelse experiment, dit ontdekt van Havre wanneer hij verschillende geometrische vormen bij elkaar past. Hij bedenkt een reeks bijzettafeltjes die allemaal met open en gesloten vormen spelen, waaronder de Arc bijzettafel. Kenmerkend voor deze bijzettafel is dat het tafelblad leunt op slechts twee poten, en er bij één van deze uit het midden van een poot een halve cirkel is weggesneden. Subtiel én elegant, dat is de Arc bijzettafel!

Dit ontwerp is gemaakt van 100% massief teakhout dat met een zwarte vernislaag is afgewerkt. De beschermende vernislaag dat op het teakhout is aangebracht, zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van het tafeltje behouden blijft, maar geeft geen garantie tegen vlekken. Neem vlekken altijd meteen af met een lichtvochtige doek om zo lang mogelijk van de bijzettafel te genieten.De bijzettafel heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 47 centimeter.

Let op! De tafel is gemaakt van massief hout: dit heeft de eigenschap om alles op te nemen. Een houten tafel gaat leven en wordt mooier door het gebruik ervan, maar wanneer een vlek de mogelijkheid krijgt om in te trekken, zal deze niet zomaar verwijderd kunnen worden. Let dus op met vloeistoffen en warme voorwerpen. Meer informatie over het onderhoud van de tafels van Ethnicraft kunt u vinden in de bijlagen.

Ethnicraft Arc Bijzettafel


✓ Sculpturaal design
✓ Open en gesloten vormen
✓ 100% massief teakhout
✓ Afmeting: Ø50 x h. 47 cm.

Vragen over de Arc Bijzettafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Arc Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Productnr. 10199
Materiaal Hout
Designer Alain van Havre
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 47 cm.
Diameter 50 cm.

Arc Bijzettafel

Teak Zwart - Ø50 x h. 47 cm.

Nog 4 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 389

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit