Ethnicraft Anders Kast

By Djordje Cukanovic

Omschrijving

De Ethnicraft Anders Kast is onderdeel van de Anders collectie. Een ontwerp met een luchtige, maar ook een luxueuze uitstraling. Het statige onderstel is vervaardigd uit slanke metalen poten. De donkere tint van het onderstel is ook terug te vinden in de glazen deuren waarmee het design een geheimzinnige indruk achterlaat. De deuren zijn vervaardigd uit 6 millimeter dik getemperd glas wat, mocht het onverhoopt breken, in botte stukjes glas eindigt. Het is lichtgrijs gekleurd waardoor het glas niet meer transparant is en de doorkijk niet meer 100% helder is. Achter de deuren bevindt zich een grote opbergruimte onderverdeelt in glazen legplanken. Hier kunt u de meest uiteenlopende zaken opbergen zoals servies, maar ook uw mooiste accessoires en belangrijke documenten behoren tot de opties. De ombouw van de Anders Kast is opmerkelijk. Het is vervaardigd uit zwart gepoedercoat metaal met een extra rand opgedrukt aan de zijkanten. De achterzijde mag ook zeker niet vergeten worden. Hierin vindt u een grote houten vlakte waardoor het design een karakteristieke en warme uitstraling krijgt.

In de Anders collectie vindt u prachtige designs met een zwarte basis. De meubels zijn stijlvol en laten verschillende materialen zien, van marmer tot aan getemperd glas. Met de Anders collectie stapt Ethnicraft af van hun gebruikelijke ontwerpen, maar laten met de nieuwe collectie duidelijk hun stempel achter in uw interieur.

Ethnicraft DC Anders Kast


✓ Stijlvol ontwerp
✓ Slanke hoge poten
✓ Karakteristieke houten achterwand
✓ Materialen in perfecte balans
✓ Onderdeel van de Anders collectie

Vragen over de Anders Kast van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Anders Kast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Djordje Cukanovic
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 87 cm.
Hoogte 180 cm.

Anders Kast

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 1.949

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit