Ethnicraft Ancestors Tabwa Opbergkast

By Carlos Baladia

Omschrijving

De Ethnicraft Ancestors Tabwa Opbergkast is een ontwerp van Carlos Baladia. Ancestors en Tabwa, twee onbekende woorden in combinatie met Ethnicraft, maar wat hebben de twee gemeen met elkaar? En nog belangrijker, wat hebben de twee gemeen met het merk..? Naast dat de opbergkast een karakteristieke uitstraling heeft met een strak modern onderstel, gaat er ook een mooi verhaal schuil achter het ontwerp. Tabwa is namelijk de naam van de serie die is geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur. Ancestors is het woord wat de reis rond de wereld samenvat, waar onder andere deze cultuur in voorkomt. Ethnicraft laat met de Ancestors collectie zien waar het merk al meer dan 20 jaar voor staat, karakteristiek design met een warme uitstraling. De opbergkast is hier een perfect voorbeeld van! Op de deuren van het ontwerp is met houtsnijwerk een verhaal gecreëerd waarin zich versierde gevels en belangrijke symbolen bevinden uit het prachtige Afrika.

Het bovenstuk van de opbergkast is vervaardigd uit twee houtsoorten, namelijk teak en eiken. De deuren zijn gemaakt van 100% massief teak, en de romp van eikenfineer. De twee sluiten perfect op elkaar aan door de afwerking van zwart vernis. De romp wordt ondersteund door een hoog, slank onderstel wat vervaardigd is van zwart geverfd staal.

Het ontwerp heeft een afmeting van b. 126 x d. 45 x h. 180 cm. en is voorzien van 2 lades en 3 legplanken.

De Ancestors Tabwa Opbergkast laat zien dat traditie en moderne aspecten op een natuurlijke manier met elkaar samengaat!

Ethnicraft Ancestors Tabwa Opbergkast


✓ Geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur
✓ Traditioneel én modern!
✓ Voorzien van prachtig houtsnijwerk
✓ Afkomstig uit de Ancestors collectie

Vragen over de Ancestors Tabwa Opbergkast van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Ancestors Tabwa Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 0749531854163
Productnr. 12184
Materiaal Hout
Designer Carlos Baladia
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 126 cm.
Hoogte 180 cm.

Ancestors Tabwa Opbergkast

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 3.499

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit