Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel

By Carlos Baladia

Omschrijving

De Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel is een ontwerp van Carlos Baladia. Met de Ancestors collectie verkent Ethnicraft de cultuur van de Tabwa, een volk in Afrika met een voorkeur voor lineaire en geometrische designs. Ontwerper Carlos Baladia deed zijn inspiratie op tijdens een van zijn wereldreizen, waar hij kennis maakte met de Afrikaanse Tabwa cultuur. Het meest voorkomende figuur in de kunst van het Tabwa volk is de driehoek, die symbool staat voor wedergeboorte en het leven. De driehoek is dan ook veelvuldig gebruikt op het rijk versierde oppervlak van de Block Salontafel. Om al die kleine figuurtjes te maken, is vakmanschap een vereiste. Met een beitel en hamer worden in Indonesië de vormpjes met de hand in het blad geslagen.

Het blad van multiplex met teakfineer is voorzien van een zwarte vernislaag. In combinatie met het teak blijft de warme uitstraling in de vorm van een donkerbruine gloed bewaard. De basis van de tafel is van massief eiken. De tafel heeft niet alleen door zijn uiterlijk een imposant voorkomen, de afmetingen zijn er ook naar. De breedte is 170 centimeter, de diepte 120 centimeter en de hoogte 40 centimeter.

Let op! De tafel is gemaakt van massief hout: dit heeft de eigenschap om alles op te nemen. Een houten tafel gaat leven en wordt mooier door het gebruik ervan, maar wanneer een vlek de mogelijkheid krijgt om in te trekken, zal deze niet zomaar verwijderd kunnen worden. Let dus op met vloeistoffen en warme voorwerpen. Meer informatie over het onderhoud van de tafels van Ethnicraft kunt u vinden in de bijlagen.

Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel


✓ Grote salontafel
✓ Rijk versierd blad
✓ Eiken, teak afgewerkt met zwarte vernis
✓ Geïnspireerd op de Tabwa cultuur

Vragen over de Ancestors Tabwa Block Salontafel van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Ancestors Tabwa Block Salontafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 0749531854217
Productnr. 12209
Materiaal Hout
Designer Carlos Baladia
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Diepte / Lengte 120 cm.
Breedte 170 cm.
Hoogte 40 cm.
Bijlagen Ethnicraft Onderhoud Eiken Tafel Ethnicraft Onderhoud Teakhout Tafel

Ancestors Tabwa Block Salontafel

Levertijd: 14 - 18 weken
€ 2.229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit