Vitra Eames Desk Unit EDU Bureau

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

Eames Desk Unit EDU is een ontwerp van Charles & Ray Eames en behoort tot de uitzinnige collectie van het merk Vitra. EDU behoort, samen met de Eames Storage Units (ESU), tot een seriematige industriële productie, bestaande uit vrijstaande multifunctionele rekken en tafels, voorzien van een innovatief systeem.

De samenwerking tussen het Eames Office en de Nederlandse ontwerper Hella Jongerius heeft gezorgd voor het ontstaan van een nieuw kleurenschema om de EDU een frisse en moderne uitstraling te geven, zonder de geest van de jaren 1940 en '50 geweld aan te doen. Door de opvallende combinatie van gekleurde panelen geeft de EDU het thuiskantoor iets vrolijks en uitnodigends.

Superhandig: Het metalen draagframe kan in de hoogte worden aangepast bij gebruik van het EDU bureau op oneffen vloeren.

Vitra Eames Desk Unit


✓ Verstelbaar
✓ Bijzonder design
✓ Afmetingen: b. 152,5 x h. 74 x d. 71 cm.
✓ Design: Charles & Ray Eames

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
EAN Code 4055737015380
Productnr. 21302501
Materiaal Hout
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 71
Hoogte 74
Breedte 152,5

Eames Desk EDU

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.390

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit