Driade Tokyo Pop Kruk

By Tokujin Yoshioka

Omschrijving

De Driade Tokyo Pop Kruk is een ontwerp van de Japanse kunstenaar en ontwerper Tokujin Yoshioka. De kruk behoort tot de Tokyo Pop serie waarmee de geroemde ontwerper van hedendaags design in 2002 zijn debuut in de designwereld maakte. Binnen deze bijzondere collectie wordt de dunne scheidingslijn tussen sculptuur en meubel verkend. De meubelen zijn opgebouwd uit onvergetelijke en ongebruikelijke vormen die van een afstand een kunstwerk lijken, maar verrassen met hun slim ontworpen lijnen waarmee u het ontwerp als een meubel kunt gebruiken.

De abstracte vorm van de licht gebogen Tokyo Pop kruk geeft nog niet direct weg wat voor type meubel het is, maar zodra deze aangeschoven wordt bij de Tokyo Pop tafel wordt dit meteen duidelijk. Aan de bovenzijde zit een subtiel gevormd zitgedeelte in het oppervlak verwerkt dat een verrassend zachte zit biedt. Wanneer u uw oog verder naar beneden laat glijden ziet u een slimme uitsparing in de basis, waar u uw voeten op kunt laten rusten. Schuif één of meerdere krukken aan bij de Tokyo Pop tafel voor een sculpturaal geheel.

Net zoals alle andere meubelen uit de Tokyo Pop serie is de kruk gemaakt van gevormd polyethyleen. Deze sterke kunststof maakt de Tokyo Pop kruk ook zeer geschikt als sculptuur en zitmeubel in uw tuin. De bank is uitgebracht in een witte (RAL9016) en een zwarte (RAL7016 Black Anthracite) kleur.

Driade Tokyo Pop Kruk


✓ Onderdeel van de Tokyo Pop serie
✓ Bewandelt de scheidingslijn tussen sculptuur en meubel
✓ Binnen en buiten de deur te gebruiken
✓ In diverse kleuren

Vragen over de Tokyo Pop Kruk van Driade?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tokyo Pop Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Tokujin Yoshioka
Jaartal 2002
Garantie 2 jaar
Merk Driade
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 36,5 cm.
Hoogte 70 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 70 cm.

Tokyo Pop Kruk

Wit

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 370

Tokyo Pop Kruk

Zwart

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 370
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit