Driade Meridiana Stoel Essen

By Christophe Pillet

Omschrijving

De Driade Meridiana Stoel Essen is een ontwerp van Christophe Pillet. Pillet liet zich voor de Meridiana serie inspireren door de facetten van geslepen diamanten, die het licht weten te vangen en reflecteren. Deze inspiratie is goed terug te zien in het oppervlak van de kuipzitting, die uit verschillende subtiel reflecterende facetten bestaat. De Meridiana stoel heeft door deze diamantachtige zitschaal een onmiskenbare uitstraling. De stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van de zitschaal en onderstel, hierdoor is de Meridiana serie breed toepasbaar in de eetkamer, studeerkamer of kantoor.

De kuipvormige zitschaal bestaat uit gevormd polycarbonaat en is uitgebracht in de kleuren wit, zwart, helder transparant en transparant in ‘Smoky Grey’. Daarnaast is de zitschaal ook verkrijgbaar in een volledig gestoffeerde uitvoering van leder, dit wordt met een vacuumtechnologie strak op het polycarbonaat aangebracht. Het vierpotige onderstel is gemaakt van solide essenhout in een naturel afwerking en een lakafwerking in de kleur ‘Charcoal’. Naast deze uitvoering van het onderstel, is de Meridiana ook verkrijgbaar met een onderstel van staal met een chromen of zwart gelakte afwerking. Deze uitvoering vindt u terug bij de productfamilie, waarin ook de Meridiana stoel 4-teens en bureaustoel opgenomen zijn.

Online is een selectie van de Meridiana stoelen direct te bestellen. Wenst u een uitvoering te bestellen die niet online verkrijgbaar is? Geen probleem, onze interieurspecialisten helpen u hier graag mee verder.

Driade Meridiana Stoel Essen


✓ Geïnspireerd op de diamant
✓ Zitschaal in diverse kleuren verkrijgbaar
✓ Onderstel van solide essenhout
✓ Onderdeel van de Meridiana serie

Vragen over de Meridiana Stoel Essen van Driade?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Driade Meridiana Stoel Essen.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Christophe Pillet
Jaartal 2004
Garantie 2 jaar
Merk Driade
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 57 cm.
Hoogte 84 cm.
Opties Met arm
Hoogte arm 65 cm.
Zithoogte 45 cm.

Meridiana Stoel Essen

Naturel / Wit

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 645

Meridiana Stoel Essen

Naturel / Transparant

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 645

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit